Фан клуб - РК Вардар

Лелеееее какви муабети пак паднале овде :pos:читам веќе 5-6 страни и умрев од смеење :pos:
@Комита Ултрас , @bebush моја беше идејата уште од минатата година, а сега кој ме врти а (n)
Кучки! :icon_mrgr:
Не бе кој рече дека те исклучивме ? Планиравме деновиве да праиме муабет да се собереме да идеме пошто на една госпоѓа срам и е сама да иде :D

Едно прашање до навивачите на темава:

1619283_660702170637791_662382395_n.jpg

Како се викаше овој, Мичо, Миро? Како беше? Од она шоуто пред 10тина години што идеше ''Тоа сум јас'' e нели?? :D

Знам ми имаат кажувано другари дека продавал нешто крофни ли, семки ли, незнам. Како завршил во Комити? :pos:

Кога бев на Вардар-Барса или ПСЖ, не ми текнува, сме се скинале од смеење со еден другар, цела утакмица го пратевме, потегот со раката(види фотос) кога ги вика сите да навиваат е priceless:vozbud:
Човеков уште додека траеше шоуто кажуваше дека е страствен Вардарец.

Не бе кој рече дека те исклучивме ? Планиравме деновиве да праиме муабет да се собереме да идеме пошто на една госпоѓа срам и е сама да иде :D

Не знам јас...договарај се, договарај се и на крај никој да ме спомне...:unsure:
Иначе се зезам јас, само да си знаете дека не сум откажал :D

Не го знаеш изгледа ти Жарета Ангелевски плус уште 100 акаунти што ги раководи он.
Само сере за Вардар во било кој спорт :D
Во фудбал, ради него сите сме кружеле за да дојдеме до Градски, пошто ако сме влезеле во Дебар маало ќе не тепал. Во тој потег ФК Работнички имал 100000 навивачи :icon_lol:
ЖАРЕТА не 100,он има 500 профили на фб,твитер и не знам што .мислам треба да му дадат некоја награда од металург ................

MKD,bastion и уште милион други имиња е тој е легенда.Тој човек е можеби залчленет и коментира на секој форум на планетава.Червар треба медал да му даде.

Последно уредено:
Кој е овој што е стаен претседател, тој ќелавиот, мислам Давор Стојаноски се викаше или нешто слично?
Некое вмровче и тој или...?

Кој е овој што е стаен претседател, тој ќелавиот, мислам Давор Стојаноски се викаше или нешто слично?
тууу, јас па си помислив дека за Самсоненко ќе го поставеше прашањето..

да,он и марко савевски се нешто во управата

Овие МТВ, следна утакмица Сеха дома кога ќе играме, ќе им ги фрлам камерите у Вардар, пичка им матерна, плаќај им такси макси, за што, да ги гледам лопужине уживо како не крадат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom