Слика тешка пола тон, у буквална смисла

Предлог до тебе да идеш у кафанчево да му ги штипкаш образите на Столе пошто е редовен

Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фросе јас не се давам за него. Грд ми е. Плус ако некој бирам од Вардарциве, ти што мислиш, кој јас би го одбрала?А замисли засвиѓа некоја од нас, 2 муви со 1 удар, со синџири ќе е врзан![]()
А кафанчево е каде, кое? Име, адреса, телефонки број?![]()
Слика тешка пола тон, у буквална смисла[DOUBLEPOST=1392672050][/DOUBLEPOST]@blue ladybug
Предлог до тебе да идеш у кафанчево да му ги штипкаш образите на Столе пошто е редовен![]()
Ај ќе те известиме кога ќе се вратат да ни се придружишА на вас што ви е планот?![]()
Со момакот од темната страна на градотСо кој тежок сељак се сликале Столе и Џамбо![]()
Кажете ми прво што е планот. На слепо не ви верувам.Ај ќе те известиме кога ќе се вратат да ни се придружиш![]()
Ја ти давам информации за Столе од прва рука, а ти мене на слепо не ми веруваш. Ондак не иди у кафаната да не начекаш друг играч т.е. вакви образиКажете ми прво што е планот. На слепо не ви верувам.![]()
Хахаха кој лик!!!Типот е најредовен по мензите во студентските домовиЕдно прашање до навивачите на темава:
![]()
Како се викаше овој, Мичо, Миро? Како беше? Од она шоуто пред 10тина години што идеше ''Тоа сум јас'' e нели??
Знам ми имаат кажувано другари дека продавал нешто крофни ли, семки ли, незнам. Како завршил во Комити?
Кога бев на Вардар-Барса или ПСЖ, не ми текнува, сме се скинале од смеење со еден другар, цела утакмица го пратевме, потегот со раката(види фотос) кога ги вика сите да навиваат е priceless![]()