Фан клуб - РК Вардар

Никогаш на гости не сме тепале подобро рангирана екипа...
Немаме бекови :icon_lol:
Дома не откорнаа реално, а тогаш беа во уште полоша форма. Само ради публиката и моментална инспирација извадивме среќен и незаслужен бод на крај. Единствена утакмица кај што освоивме нешто што не заслуживме.
Судите по утакмица со Динамо Минск што реално на гостински терен е екипа на ранг од СЕХА лига. Како изигравме во Минск на пример?
Не знам, имаме нов тренер, никој од нас не може да каже што смислил во главата.
А од еден меч со Динамо Минск дома, не можеме баш да судиме.
Викаме Металург биле мртви, а Динамо ниту нив на ДОМАШЕН терен не ги победи. Значи ние прошла недела смне добиле МРТОВ тим и според таа утакмица ништо не може да се суди.
Не викам дека немаме шанси и јас сенадевм на победа нормално, ама пак ќе речам психолошки овој бод на Металург ќе ни влијае лошо.
Кажувам бар од мој аспект, јас да бев ракометар на Вардар жив ќе се изедев што со прикажанава игра досега, само ради еден посран меч на кој водеа на полувреме а изгубија со 8 разлика ДОМА, ќе завршиме позади Металург и ќе добиеме противник што НЕМА ТЕОРИЈА да го минеме.

Важи ќе ти титнам :D

ПСЖ може изгледа дезорганизирано ама исто така потребна е една погрешна одлука на судиите кога се крши резултатот и тоа е тоа.

Тука се сложувам, ама не се предавам пред да почне натпреварот.

Абе Раул ќе ги измети ПСЖ. Деген од тренер имаат, мртва атмосфера на трибини... Голмани боранија... Има да ги плеснеме па..

Никогаш на гости не сме тепале подобро рангирана екипа...
Немаме бекови :icon_lol:
Дома не откорнаа реално, а тогаш беа во уште полоша форма. Само ради публиката и моментална инспирација извадивме среќен и незаслужен бод на крај. Единствена утакмица кај што освоивме нешто што не заслуживме.
Судите по утакмица со Динамо Минск што реално на гостински терен е екипа на ранг од СЕХА лига. Како изигравме во Минск на пример?
Не знам, имаме нов тренер, никој од нас не може да каже што смислил во главата.
А од еден меч со Динамо Минск дома, не можеме баш да судиме.
Викаме Металург биле мртви, а Динамо ниту нив на ДОМАШЕН терен не ги победи. Значи ние прошла недела смне добиле МРТОВ тим и според таа утакмица ништо не може да се суди.
Не викам дека немаме шанси и јас сенадевм на победа нормално, ама пак ќе речам психолошки овој бод на Металург ќе ни влијае лошо.
Кажувам бар од мој аспект, јас да бев ракометар на Вардар жив ќе се изедев што со прикажанава игра досега, само ради еден посран меч на кој водеа на полувреме а изгубија со 8 разлика ДОМА, ќе завршиме позади Металург и ќе добиеме противник што НЕМА ТЕОРИЈА да го минеме.

Брат, затоа не си ракометар на Вардар. :icon_lol:

Леле како грми Химната во сала, можам да замислам како е таму!!!:vozbud:
Се е спремно, пивце, кикирики и се сместив пред тв!
АЈДЕ; АЈДЕ, ВАРДАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!:vozbud:
--- надополнето: 16 февруари 2014 во 18:12 ---
"Има пробивање, има чекори, се има...“:pos:

“Ова е атракција што не успеа.“ :pos:

“Се игра и за овој театар“ :pos:

“Вардар беше швајцарски саат во Швајцарија“:pos:

“Еве кражба!“ :pos:

Какви легенди се коментаториве!!:pos: Се ова беше кажано во 1 минута...:icon_mrgr:

Иначе навивањетооооо, ауууу! Јас од дома се здивев, а камо ли па играчите таму на терен!

Последно уредено од модератор:
Не беше местена :D
Сериозно, уште стојам на тој став.
Може имаше мал сомнеж по нивниот меч со Тун, али после тоа што ни се деси во дуелот осд СЕХА, паѓаат сите муабети во вода.
Не им опростувам на нашиве што не им текна во тоа главите дека многу важно ќе биде колку ќе изгубиме на крај. И на утакмицата се искинав од гомна јадење и они последните минути како пазарџии ги играа. Да можеа и на свој гол ќе си шутираа. Место тогаш да изиграа со смирени глави, сега ќе оделе на победа во Париз. Абе ајде...
Многу психолошки ќе им влијаеше ако одеа со скоро сигурно трето место во Париз, отколку вака. Бев отпимист за тој меч, али после начинов на кој овие извадија бод, јас да сум ракометар на Вардар би се демотивирал до даска, а со таква демотивација ништо од победа во Париз.

Ајде бар вечер овие да ги тепаме, да се релаксирам малце :D

100% bese pustena na poluvreme.[DOUBLEPOST=1392608400][/DOUBLEPOST]
Брат, затоа не си ракометар на Вардар. :icon_lol:

On si zbori so tipicen makedonski mentalitet, zaborava deka timot ni e sostaven uglavno od luge od drugi nacii sto ne se demotiviraat bas taka lesno.

Што ти се вика кога имаш добар тренер на клупа... Изгледаше како победа да е најлесната работа за овој тим. 8 парчиња на Минск ете и една 7ца за Тун.

Организирани акции и се помалку на индивидуалност, Правилни измени и во одбраната и во нападот.

Сега само жалам што го немавме овој тренер уште од почеток. Најверојатно ќе имавме сега само еден пораз од Барса во гости.

Ја сум презадоволен од играта и како правилно се користат сите капацитети и предности на тимот. Единствена мана која се надевам нема да се покаже како фатална е немањето на бек шутер кое многу се приметува на 6-0 одбрана.

Спремајте се за драма во Париз!

Повторно Раул покажува дека знае што прави. Иако резултатот не го кажува тоа, Вардар играше лесно и полетно, и делуваше дека може да даде гол кога ќе посака. Да не зборуваме колку играта на Вардар беше убава за око, со атрактивни акции. Во моментите додека не се опуштивме, одбрана не ги оставаше Швајцарциве да мрднат.
Изротираа речиси сите играчи, и што е уште поинтересно мислам дека сите освен Мите Стоилов и Козлина и дадоа гол.
Така да, ќе повторам. Ако не не сјебат судиите, оптимист сум за 22ри. ПСЖ може да падне. Малку незгодно е што на 19ти му гостуваме на Татран, но да сум на место на Раул дури и би ја жртвувал таа утакмица за победа во Париз.

Рецепт за лудо навивање и журка на трибина:
1. Најмалку 2 кајганџии (што повеќе, тоа подобро)
2. Ги додаваме во блок 1,2 или 3 по ваш избор
3. Го пуштаме гласот максимално до крај
4. Навиваме постојано 60 минути се додека игра нашиот Вардар
5. Одиме на уште многу победи, одиме да освоиме се што може да се освои! :D Добар апетит! :pipi:

Во срцево единствен си ти, нема сила што ќе не раздели :love:

Атмосфера превртување :D Многу јако, во глобала многу поубаво ми е кога нема тисканици на трибина, и кога секој втор дреме со к*р у рука. Фалеше само салата да биде малце по исполнета, пошто фалеше момент кога цела сала ќе биде во делириум :D
Играта феноменална. Играч на мечот Бутинот :icon_mrgr:
Кај екипа кајгана најголема ерупција од воодушевување имаше при неговите голови :icon_lol:
Нема што многу да се каже за утакмицата. Мило ми е што изротираа сите играчи. Посебно ми е мило за Марковиќ што покажа дека не заборавил да игра ракомет и сметам дека во Прешов, цела утакмица треба он да ја игра, па макар и да загубиме. Не треба да се коцкаме на тој меч да форсираме прва екипа на терен. Раковиќ нека си игра десно, Марковиќ лево.
Вчера дури и без Абутовиќ си тепавме, ако добро забележав не беше ни во составот :вонзем:
Се надевам дека е само одмор во прашање, а не некоја повреда.
Карачиќе во јака форма, да не го заречам само :icon_mrgr:
Што да кажам друго, освен дека одиме подвата бода во Париз:love:

Што да кажам друго, освен дека одиме подвата бода во Париз:love:

Е така малку и ти да си позитивен. Од крв и месо се, имаме одличен тим, одличен тренер, атмосфера на завидно ниво и спонзор на место. Што направиле комшиите НЕ ПРАВИ РАЗЛИКА. Ние секоја утакмица треба да си идеме на победа. Игравме машки во Барселона ќе играме и во Париз. Порадо машки пораз и 4то место него поклонето 3то. Идеме јако играчите тоа го знаат ова е утакмица за второ место во групата.

Друга работа, кој и да ни падне, макар завршиле и 4ти има да го намачиме и да го победиме во Скопје. Освен Барса во Скопје мислам дека секој може да го добиеме. Сега имаме и врвен тренер нека си ја заработи платата...

Играта, тактиката, формата во која се наоѓаат играчите ветуваат многу. Раул очигледно добро ги подготвува на кондицски план, испроба повеќе варијанти во играта, до 25 минтуа во 1 полувреме имавме само 2-3 изгубени топки, и секако 12 различни играчи се запишаа во листата на стрелците што е одлично. Карачиќ, Принцот од Мостар беше феноменален, како препороден ги изигра овие два натпревари после повредата ( кога веќе не го вика Голужа може да им го земеме за нас да игра). Момци бевте одлични на трибина, конечно добро навивање и добра дружба. Сега ни преостанува мечот со "ѕвездите" од Париз, каде ако играат како на ниво од претходниве натпревари, ако Милиќ и Ел локо Малумбрес имаат свој ден, може да падне Париз.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom