Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо договори се ова бе на 5 и 6 години и тоа у ракомет?![]()
А бе ќути не прашувај сеа многу-многу.
Да не трошат хартија на договори за џабе, се грижат за дрвјата и Амазонските шуми.
Иначе многу ми е мерак што со ова се потврди дека Вардар е долгорочен и сериозен проект и дека целиме високо, највисоко!!!!
Мислам дека Алекс има и за следната сезона, а на Столе му истекува оваа година.Алекс и Столе до кога имаат договор да не знае некој? Тие мора да ги задржиме во Вардар.
Браво за Дибиров Карачиќ и другите за продолжените договори
Гази титану до нови победи!
Мислам дека Алекс има и за следната сезона, а на Столе му истекува оваа година.
Јас, а по ова што се случи денес очигледно и Самсоненко и Тимур, сме луѓе кои се грижиме за нашата планета. Зошто на секоја година-две да се троши хартија за потпишување договори и притоа да умре едно дрво, кога може фино, лепо и вака.Ama i ti mnogu potresena nekako za tie sumite i prasumute![]()
Греота човеков, многу работи а нема пари, само два приватни авиона.
Znam, znam, no imav tivka nadez deka moze ke go vidime na primer NenadicНе беше потенцирано дека за машкиот клуб ќе бидат новите играчи.
Башка си кажа човекот дека покрај овие продолжувања, има преговори и за засилувања. Кај нас немаат луѓето трпение, се сакаат одма да дознаат. Сигурно нема и транскрипт од преговарањата и мејловите и разговорите да ни дадат.Ај со среќа нека ви се! Стварно ненормални договори до 2020! Од една страна супер и така треба, но од друга сепак има мала резерва, голем ризик е тоа.
А за засилувања не се сеќирајте, понекогаш играчите бараат да не бидат обелоденети договорите додека не им заврши сезоната или барем настапите во ЛШ за да нема никакви проблеми во хемијата или со навивачите во сегашните клубови.