Фан клуб - РК Вардар

Секогаш кога нема да сум во можност да отидам се дешаваат вакви сексови!!!

Нема да коментирам ништо друго освен тоа инцидентот со Дибиров.

Добро е додека толерира вакви работи Тимур е коа ќе му дојде преку кур ќе биде интересно. Класа играч е и се гледа со каква љубов игра за Вардар и место да го чуваме види некој рандом кретен како ќе се испонаша.

Срамота е.

Секогаш кога нема да сум во можност да отидам се дешаваат вакви сексови!!!

Нема да коментирам ништо друго освен тоа инцидентот со Дибиров.

Добро е додека толерира вакви работи Тимур е коа ќе му дојде преку кур ќе биде интересно. Класа играч е и се гледа со каква љубов игра за Вардар и место да го чуваме види некој рандом кретен како ќе се испонаша.

Срамота е.

Или другата работа е професионално да си обработи договор и покрај ова што му се случува, и кога ќе дојде време за продолжување на неговиот договор да рече ''адиос, кој ве ебе доста беше, моето си го обработив, главата ми е помила''

Иначе да не урочам али казна за фрленото столче од ЕХФ не стигна а? Да не ја наредил работата Самс таму?

Иначе да не урочам али казна за фрленото столче од ЕХФ не стигна а? Да не ја наредил работата Самс таму?

Кога сме кај казните мислам дека бољи е да стигне една ригорозна за да се осети тоа па да видиме дали пак ќе се продолжи да се праи вака.

во листата на стрелците се запиша и Лазаров :vozbud:

Zoran Petkovski kaza deka ova bilo novo pravilo sekoj faul na golman nadvor od 6 bilo crven karton, iako mislam deka golot go priznaa pa mozea da progledat niz prsti sudiite.

до кога ќе има вакви гледачи што фрлаат предмети на паркет ... ја си реков дека Дибиров ќе се изнервира и нема да сака да игра (со секое право), ама тоа е голем играч ...

Вечниот песимиста Коњаникот се надевам дека ќе ги повлече своите песимистички ставови после вчерашното издание:P Што си се усрал толку од Металург бре другар, па не јадат живи луѓе како Зокита Заев :icon_lol:
Кога им ја земавме титулата со составот од ланската сезона, која е логиката да не ги добиеме и оваа кога иаме дупло појак од споменатиот. Башка сеа конечно имаме и стручњак на клупата, повеќе од достоен да му парира на Червар.

Вечниот песимиста Коњаникот се надевам дека ќе ги повлече своите песимистички ставови после вчерашното издание:P Што си се усрал толку од Металург бре другар, па не јадат живи луѓе како Зокита Заев :icon_lol:
Кога им ја земавме титулата со составот од ланската сезона, која е логиката да не ги добиеме и оваа кога иаме дупло појак од споменатиот. Башка сеа конечно имаме и стручњак на клупата, повеќе од достоен да му парира на Червар.
Само реалист пак ќе кажам :D
Секогаш е добро да се биде претпазлив. Ме радува што добивме тренер за подолг рок и нема да бидеме како село без кучиња.
Кажав и погоре да бевме комплетни немаше никаков сомнеж за мене, сигурен сум дека ќе ги растуревме. Ама со вакви постојани повреди и особено без бекови шутери не можам да бидам сигурен во титулата.
Ќе дојде некој меч во кој немањето шутери ќе ни се удри во глава, се надевам тоа нема да бидат дуелчите се титула.
Козлина ми се допадна како играше вчера. Само нека продолжи така, со Абутовиќ ќе бидат добар тандем до крај на сезоната.

ЕБР не го бараше тој што го погоди Дибиров, зашот, упаљачот од кај што долета беше сосема на друга страна од кај што ЕБР реагираше.

Aха. А тој што го фрлил упаљачот, јесда е будала, ама ваљда му сече до толку дека не треба да остане на истото место и да се тргне на страна...

Aха. А тој што го фрлил упаљачот, јесда е будала, ама ваљда му сече до толку дека не треба да остане на истото место и да се тргне на страна...
Да му сечело на него воопшто немаше да фрли. Поради такви целата група страда и се оцрнува.

1901915_431883566914097_1625635451_n.jpg

:icon_lol:

Смешно беше првиот пат сега дури и нервоза ми доаѓа кога ќе ми текне на случката, затоа подобро да се прекине со дискусија за тоа зошто сите го осудуваме тоа што се случи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom