Фан клуб - РК Вардар

:pos: А сега баш се мислев дали да пишам таков некој коментар, кога тој муабет се прави. Ама си викам, шо ќе пишам, секако сите знаат дека му го имам меракот. И он не е мое мече, не ми вади муабети. Кој знае чие мече е. Ама ако го начекам некаде, сам или не, тоа образите има да му ги убијам од штипење. :) Така да Столе, ако читаш, да си знајш, ако ти налета некоја цура и те иштипе по обравчињата, јас сум таа. :pipi: За нешто више ќе се договориме накнадно. ;)

Па ти требаше на ДОне да му ги иштипеш образите, чим ти е толку емрак да штипеш обрзи. :ROFLMAO:

Честитај роденден бе...ама некоја опасна честитка и гарант 70 % ќе е завршена работата незнам што се мислиш///

Он веќе доби 2% од неа, колку толку, добро е за почеток...:)
Му рекла не те е*ам 2% :icon_mrgr:
Не ми се лути братот :ROFLMAO:

мало известување да нема забуни....значи информации во врска за натпреварот во недела можете ден порано т.е во сабота да пишувате ....до тогаш тука ќе се водат дискусии за многу битни теми и тоа на високо ниво и стил.....

Пошо Јока ја чита темата на ЖРК Вардар и некои работи неможеме таму да ги напишеме од очигледни причини...и дајте помогнете да ја направиме Хмирова македонска снаа....

Уште еден офф топик коментар :).. Абе немате ли впечаток дека картите се продаваат некако побавно отколку за претходните натпревари? Гледам уште бајаги има, нели? Да не се луѓето уште во зимски сон :confused:.. Се надевам дека нема да бидат празни блоковите над гол.. :unsure:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom