C
Castiel
Гостин
Ја имаш на фб во пријатели ?50% е готова работата, јас сакам, уште она да сака и правиме свадба.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја имаш на фб во пријатели ?50% е готова работата, јас сакам, уште она да сака и правиме свадба.![]()
А сега баш се мислев дали да пишам таков некој коментар, кога тој муабет се прави. Ама си викам, шо ќе пишам, секако сите знаат дека му го имам меракот. И он не е мое мече, не ми вади муабети. Кој знае чие мече е. Ама ако го начекам некаде, сам или не, тоа образите има да му ги убијам од штипење.
Така да Столе, ако читаш, да си знајш, ако ти налета некоја цура и те иштипе по обравчињата, јас сум таа.
За нешто више ќе се договориме накнадно.
![]()
Ако се врте тука по форумот, нека си прочита.Сакаш да прочита и тој?![]()
Ти да му ги штипиш на Доне образите!Па ти требаше на ДОне да му ги иштипеш образите, чим ти е толку емрак да штипеш обрзи.![]()
А ти вратила на боцкање ?Да бе.Ти ја имаш?
А ти вратила на боцкање ?![]()
Честитај роденден бе...ама некоја опасна честитка и гарант 70 % ќе е завршена работата незнам што се мислиш///Да бе.Ти ја имаш?
Честитај роденден бе...ама некоја опасна честитка и гарант 70 % ќе е завршена работата незнам што се мислиш///
Столеeeeeeeeeeee![]()
Го сонував синоќа. Сум го штипкала.![]()