Фан клуб - РК Вардар

Направете и на Јованка, не мора на Дибиров :icon_lol:
Ооо Јованка, светицо наша! :icon_lol:
Јас од Столе би направил бе, едно 10 х 10 да стои позади гол, Дибиров може е најдобар, ама не и најголема легенда :icon_mrgr:

Aбе не дека тролам нешто за верата на Дибиров, али имав прекрасна замисла да му се направи транспарент ..Значи вака: Дибиров така ќељав насликан на транспарентот, одозгоре ореол како на иконите со крст во раката и доле да пишува: Дибиров ти си наш светец !
Нешто вакво ..
https://www.google.com/search?q=ikona&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=mgDyUvukGeSe4wTamoGIDg&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1366&bih=668#facrc=_&imgdii=_&imgrc=9rKbsihzlCvQWM%3A;cBrPHV9kFkr3KM;http%3A%2F%2Fdummidumbwit.files.wordpress.com%2F2010%2F09%2Frasputin-ikona.jpg;http%3A%2F%2Fdummidumbwit.wordpress.com%2F2010%2F09%2F04%2Fgrigori-efimovich-rasputin%2F;823;1173
(не ми замеравајте не знам да ставам слика)
--- надополнето: 5 февруари 2014 во 10:14 ---

Абе ако го прогласиме за светец, ќе треба и славата да ја земем да ја славиме. :ROFLMAO:

Абе ако го прогласиме за светец, ќе треба и славата да ја земем да ја славиме. :ROFLMAO:

Не,не славите се за комшиките, они плус и винце Металург си направија, посебно за славата "Плаво-белите маченици" - на Лино мачениците :icon_lol:

Направете и на Јованка, не мора на Дибиров :icon_lol:
Ооо Јованка, светицо наша! :icon_lol:
Јас од Столе би направил бе, едно 10 х 10 да стои позади гол, Дибиров може е најдобар, ама не и најголема легенда :icon_mrgr:
Незнам баш колку е aдекватно на Јованка тоа да се напраи....со оглед на тоа што сите и мислиме.... :icon_lol::icon_lol:

Незнам баш колку е aдекватно на Јованка тоа да се напраи....со оглед на тоа што сите и мислиме.... :icon_lol::icon_lol:

Па баш затоа и се зезав :D Јованка - светица, можеш да замислиш :icon_lol:
Мада мене не ми е Јованка нешто нај, нај, за мене Лекиќ :love:

Па баш затоа и се зезав :D Јованка - светица, можеш да замислиш :icon_lol:
Мада мене не ми е Јованка нешто нај, нај, за мене Лекиќ :love:
да ти паднат у руки ни на двете не би им опростил.... башка ко што има кондиција Јока ....

знам дека никој нема да се наљути што е малку офтопик ова...ипак ... :D

да ти паднат у руки ни на двете не би им опростил.... башка ко што има кондиција Јока ....

знам дека никој нема да се наљути што е малку офтопик ова...ипак ... :D

Не е бе брат, не смееме веќе да пишуваме во темана за ЖРК Вардар за вакви работи, @Ilumious вети дека Јока ќе не дружи таму :D

Абе сите ја зборите Јока и Лекиќ, а Тата никој не ја спомна :unsure:
400993_317564751612649_1635321119_n.jpg

:love::X3:

Не е бе брат, не смееме веќе да пишуваме во темана за ЖРК Вардар за вакви работи, @Ilumious вети дека Јока ќе не дружи таму :D
па ради тоа сум примерен таму...да не испадне ептен манијаци сме...па ќе си упропастиме шанса со јока...тоа нема да си го опростам.... Јас верувам вo колегијалноста на фросе и дека ќе го исполни тоа што рече дека ќе проба да го напраи.....
--- надополнето: 5 февруари 2014 во 12:51 ---
Абе сите ја зборите Јока и Лекиќ, а Тата никој не ја спомна :unsure:
400993_317564751612649_1635321119_n.jpg

:love::X3:
многу ќе ни дојде од еднаш и за Тата да почнеме....оваа ќе си ја натурализираме.... :D

Јас верувам вo колегијалноста на фросе и дека ќе го исполни тоа што рече дека ќе проба да го напраи.....

Ќе и извадиме сега во недела парола - ВАРДАРЦИ ВЕРУВААТ ВО ТЕБЕ! :icon_mrgr:
Нека ги викнат девојките за со Минск бе, а не Темелков од ФК Вардар, како супер ѕвезда да го праќаат на ЖРК :eek:

Ќе и извадиме сега во недела парола - ВАРДАРЦИ ВЕРУВААТ ВО ТЕБЕ! :icon_mrgr:
Нека ги викнат девојките за со Минск бе, а не Темелков од ФК Вардар, како супер ѕвезда да го праќаат на ЖРК :eek:
Идат бе цуците цело време на Маживе вардар...добро сеа не идат сите ама Тата и Суслина се скоро секоја утакмица , исто и Дембеле и Пино... ама може и колективно да ги однесат...само да не известат кај ке седат да знаеме кои карти со време да си ги зееме....

Јока и Лекиќ беа со Веспрем. Ја видов и после тоа низ центар али со нејзините беше, глупо ми беше да и се убацам :pos:

А што планираше да напраиш, ако не е тајна? :sneaky:

Втор клик на слика open image in new tab , после стисни на иконата овде со дрвото и копирај го линкот.

Да , ама ми се отвара некаков линк со видео и сторија за Распутин (пошто тој на сликата уствари е Распутин :) )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom