Фан клуб - РК Вардар

Богами за нас (што сакаме 2 мкд екипи во 1/8 фаза) и за Вардар , тоа ич не е добро..

Ме уби со двете точки .

Калкулација , Вардар победи со ПСЖ на гости , Тун и Минск.
Металург победи со Минск , Тун .
Минск победи со ПСЖ и Тун
ПСЖ победи со Металург .

Барселона 17
Металург 12
Вардар 12
ПСЖ 9
Минск 8

Ме уби со двете точки .

Калкулација , Вардар победи со ПСЖ на гости , Тун и Минск.
Металург победи со Минск , Тун .
Минск победи со ПСЖ и Тун
ПСЖ победи со Металург .

Барселона 17
Металург 12
Вардар 12
ПСЖ 9
Минск 8

Фантазија ...

Најдов и јас на кого да му реплицирам :facepalm:
Фантазираш и ти :D
Зошто ние да се тресеме до последно коло и решавачки меч да имаме во ПАРИЗ ПРОТИВ ПСЖ што е научна фантастика дека ќе го добиеме, наместо да си навиваме за ПСЖ против Минск и лагано да си го плеснеме Динамо ДОМА за осмина финале? :icon_mrgr:

Незнам зашто сите заборавате дека Металург го чека меч во гости кај Минск кој исто е од големо значење

Ејјј летање во облаци аиииии
Победа во франција гледам очекувате.Абе речете да се победи против Минск и тун и чао пријатно оти при толку фантазии да не го исцицаме во ск од минск.

Јас само едно ќе кажам. Во групава ништо не е невозможно. Дури можно е ПСЖ да не пројде. Кој мислеше дека Барселона нема да победи во Скопје? (сите помислувавме, сакавме, али шансите за тоа беа мали, сепак...)

Фантазираш и ти :D
Зошто ние да се тресеме до последно коло и решавачки мZеч да имаме во ПАРИЗ ПРОТИВ ПСЖ што е научна фантастика дека ќе го добиеме, наместо да си навиваме за ПСЖ против Минск и лагано да си го плеснеме Динамо ДОМА за осмина финале? :icon_mrgr:

За трето место, а можно и второ , тоа ми беше целта на калкулацииве :D

Инаку не е се' сигурно со победи над Тун и Динамо , бидејќи ако Динамо победи против ПСЖ , Металург дома и Тун би имал 10 бода , Вардар со победи на Минск и Тун би имале 10 , а Металург со победа над Тун би имале 10 бода , ПСЖ со победи над Металург и Вардар и Тун би имале 13.

Е тогаш станува навистина заплеткано . :)

Што одлучува во при ваков круг на Металург , Вардар и Минск?

Динамо Минск -Вардар 26 : 24
Металург-Динамо Минск 33:29
Металург-Вардар 22: 27
Вардар-Металург 18:26

Металург +7
Минск -2
Вардар -5

Ваква е сегашната состојба без одиграни мечеви Минск-Металург и Вардар - Минск , во случај на претпоставен ист број бодови.

Вардар треба да му даде 3 гола повеќе на Минск и победа против Тун за пласман. Но доколку Минск изгуби од ПСЖ Металург и Барселона тогаш и само со победа против Тун, мислам Вардар си е пласиран.

Не знам што толку паничите. Се што му треба на Вардар за сигурен пласман е победа над Тун и сигурна победа над Минск со неколку разлика (колку точно зависи од Минск-Металург).

Не знам што толку паничите. Се што му треба на Вардар за сигурен пласман е победа над Тун и сигурна победа над Минск со неколку разлика (колку точно зависи од Минск-Металург).

Минск-Металург играат на 16.02 а Вардар-Минск играат на 9.02
Значи при ваква ситуација во група , клучен е мечот Минск-Металург .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom