Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Филип нема ни удар. Во одбрана барем немаше да примаме голови од 10 метри од лев бек од десна страна...
Филип секогаш ми се допаѓал како играл со Столе заедно, постојано асистираше со него и минатата сезона, тоа се согласувам, али нас ни требаа голови, мислам дека ќе беше подобро со него отколку со Филип.Филип направи неколку асистенции.....
Не знам колку го приметуваш тоа,но во сите уиграни акции можеби не доаѓа до израз но Филип има клучна улога.Или прави блок,или асистира или влегува во простор и навлекува играч....
Не викам дека е добар,но не е ни Растворец некое играчиште без кое не се може во нападот.Ги гуши често нападите,премногу влегува на десна страна,телефонира пред да шутне,предвидлив (рака на срце и многу силен) удар има....
Затоа и не го сакам Растворцев.......играчите како него можеа до пред 10 години да играат одбрана-напад.
Денес се чисти дефанзивци...
Ај бе не јади бурек.....а добар беше против Барса?
Да дадеше Игор гол или Абутовиќ да не се изглупираше ќе имавме бод во рака сигурен против една доста јака екипа.
Да не му рече он на Карачиќ да шутира во голманот или на Пејановиќ да има 290431938479387 одбрани?
Разликата меѓу овој и мечот со Барселона е Карачич. Шутевите негови од зглоб што ги вади, беа прочитани од Пејановиќ. Ништо друго, исто како да ја гледав утакмицата со Барса по трет пат
Иначе можеби треба и Раковиќ да добие малце минутажа, бар кога Петриќ е во игра. Се гледа дека немаше доволно сила Брумен при крај. Дибиров нема потреба, тој уште 2-3 утакмици цели ќе ги изиграше.
Ма да и он треба да се седне по некогаш на клупа, на 2-3 пати ради него лесни голови примивме кога пробуваше да украде топка на додавање.
Јас мислам дека во овој сегмент односно при 5-1 одбрана, тој кецот да биде Марковиќ а не Дибиров.. Според мене Маркович е најдобриот крадач на топки ...
П.С. Каква фаца е овај Токсиќправ косовар
![]()
Твоето мислење е многу глупо затоа ќути , подобар крадец на топки од Дибиров![]()