Фан клуб - РК Вардар

azarovkiril7.com/index.php/mk/vesti/1188-mozeme-da-trcame-da-imame-fitnes-no-rakotetot-nie-najvazen Namerno go postiram ova i u nasa grupa da se vidi kako toa rabotat svetskite ekipi. Specijalno za fanovite ima sekojdnevni obrakanja od rakometarite ( od mestoto kaj sto treniraat) dodeka pak nie na nasata strana dobivame edna ebana informavija na dve nedeli.. Aj valjda ke se smenat rabotite, kao sto se smenija kaj Zrk Vardar, i mozam da kazam deka se mnogu bolje od maskiot tim.

Да, моментално тоа им е најголема маана, што многу ретко се ажурираат информации околу тимот, не знам ни дали самиот клуб има сајт. Тоа треба да си го средат под итно, на страна што еве склопија добар да не речам одличен тим за наши услови, ама фановите многу малце се информирани околу тоа. Пак ќе го споменам Металург, ете од нив нека земат пример, или пак од женскиот ракометен клуб на Вардар.
Не знам како до сеа некој не му го потенцирал на тие главните таму, да се потрудат. Тимот игра ЛШ/СЕХА и го заслужува тоа.

Да, моментално тоа им е најголема маана, што многу ретко се ажурираат информации околу тимот, не знам ни дали самиот клуб има сајт. Тоа треба да си го средат под итно, на страна што еве склопија добар да не речам одличен тим за наши услови, ама фановите многу малце се информирани околу тоа. Пак ќе го споменам Металург, ете од нив нека земат пример, или пак од женскиот ракометен клуб на Вардар.
Не знам како до сеа некој не му го потенцирал на тие главните таму, да се потрудат. Тимот игра ЛШ/СЕХА и го заслужува тоа.

Визуелно не ми се допаѓа многу, но информативно сајтот на ЖРК Вардар го има достигнато потребното ниво и веќе сосема солидно известуваат ми се чини. Ако не на Металург барем на својот сестрински тим мора да се огледа Вардар. Со оглед дека го имаат истиот газда, логично ми е да се средат. Претпоставувам дека сајтот е во изработка и наскоро треба да профункционира, ама ептен се бавни...

Визуелно не ми се допаѓа многу, но информативно сајтот на ЖРК Вардар го има достигнато потребното ниво и веќе сосема солидно известуваат ми се чини. Ако не на Металург барем на својот сестрински тим мора да се огледа Вардар. Со оглед дека го имаат истиот газда, логично ми е да се средат. Претпоставувам дека сајтот е во изработка и наскоро треба да профункционира, ама ептен се бавни...

Им имаат коментирано негде и прочитав дека сега новиот сајт е во изработка и би требало до почеток на сезонава да биде готов.

Лико фанс со информација дека Мите Стоилов најверојатно ќе биде ново засилување на Вардар....

Што ќе ни е ?!?! Го праќаат Кукоски на позајмица а го зимаат Мите, нема логика...

Абе каков Мите Стоилов, нека не праат глупости. Што ќе ни е ликов??

Инаку, негде налетав на коментар како Минчовци супер се дружеле и забављале на подготовките, а што правеле нашите. Покрај тренинзите, пред неколку дена имаа организирано вожња со точаци низ Крањска Гора. Па еве и неколку фотки за сите душегрижници.

375657_269415609850212_28497310_n.jpg

534931_269415639850209_1715013077_n.jpg

539613_202204819944611_1668429380_n.jpg

935879_554030264662177_1101493536_n.jpg

1146700_1384265715132933_1419593226_n.jpg

Јас не знам зошто не се отарасат од Петрич кој е одамна за во пензија и не го земат Маркович. Исто така и уште еден лев асален бек да земат, Балич да го лапнат за разумна сума кој и онака веќе нема понуди од други тимови и Душебаев сениор да дојде за тренер и уште едно голманче и ке бидеме комплетни.

Петриќ стар волк е, ете на Марибор 6 гола им дал. Не е за фрлање. Плус Кастратовиќ само што дојде, малце нелогично е да го избркаат. И плус што Марковиќ ко што знам е во лоши односи со него, така да ништо од тие комбинации. За голман и Русинот рече дека се во потрага и најверојатно ќе донесат.

http://www.balkan-handball.com/sp-kadeti-2013/sp-u19-srbija-izgubila-terzic-bez-gola-iz-igre/
Use na pocetokot ne bev bas siguren, ama sea nekako mi stanuva jasno deka ovoj Terzic ke ni bide tesko promasuvanje... Isforsiran u javnosta:) Koj ne poeba samo!

Боље Терзиќ да биде промашување него ли Душебаев или Дибиров на пример. :)
Многу засилувања... ќе има некои кои нема да ги исполнат очекувањата сигурно... ќе дознаеме од септември.

Со математиката на Дневник не стигнуваме до 33 гола, ама еве што пишале: На средбата со Тримо Требње не настапиле Страхиња Милиќ и Владимир Петриќ, кој има мало истегнување на лигаментите. Најефикасен на дуелот бил Душебаев со 5 гола, а Недановски постигнал 4, Марковиќ, Kарачиќ, Брумен и Лазаров постигнале по три гола, а Раковиќ и Растворцев по 2. Градимир Чаневски имал 14 одбрани, а Златко Даскаловски - 8.

Го даваат Кукоски на позајмица а размислуваат да го земат Мите:vozbud: ....играч речиси 10 години постар од него,целиот испокршен од повреди,и играч кој нема изиграно ни 10 цели утакмици во последните 10 сезони(освен кога беше главна ведета во Младост од Богданци):pos:
"Браво" за тој кој ви ја прави трансфер политиката,навистина "разбира"ракомет дечкото...:гик:

Боље Терзиќ да биде промашување него ли Душебаев или Дибиров на пример. :)
Многу засилувања... ќе има некои кои нема да ги исполнат очекувањата сигурно... ќе дознаеме од септември.

Dibirov i Dushebaev ne mozat da bidat promasuvanje. Nivniot kvalitet go znaes use pred da potpises so niv.. Baska ne sakam da mislam na varijantata nekoj od prvite dva beka da se povredi( sto e mnogu vozmozno, jebiga sport e) i ostanuvame da se krstime u nekoj Terzic. Ama aj da pocekame da vidime kao ke bide.
--- надополнето: 12 август 2013 во 12:17 ---
Го даваат Кукоски на позајмица а размислуваат да го земат Мите:vozbud: ....играч речиси 10 години постар од него,целиот испокршен од повреди,и играч кој нема изиграно ни 10 цели утакмици во последните 10 сезони(освен кога беше главна ведета во Младост од Богданци):pos:
"Браво" за тој кој ви ја прави трансфер политиката,навистина "разбира"ракомет дечкото...:гик:

Patka e toa be.. kakov crni Stoilov kakvi bakraci
--- надополнето: 12 август 2013 во 12:33 ---
http://www.dnevnik.com.mk/?ItemID=B5A4BD7500C55543B3EB5A789CD23488

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom