Фан клуб - РК Вардар

Ама фраери сме, со комбиниран состав им играме, со трето лево крило :pos:
Без најдобрите Прибак и Марковиќ :icon_mrgr:
Мизерно играме реално, само Карачиќ ми се допаѓа како игра:icon_mrgr:

Ќе му каже некој на коментаторов дека и ние сме Македонска екипа, или треба да му ја скршиме главата за да дознае:icon_mrgr:

Мизерииве само против нас пеат, после ќе се чудат што ги снашло и зашто не сме ги поддржувале :D
И се моли Фичо да престане да игра од нивна:pos:
Овој Диви само птоив нас брани убаво :pos:
Дај бе стави им ги Марковиќ и Столе ека ги избушат малце, после ќе се заебаваме :D
Коментаторов кога ќе дадеме гол како да му умрел некој близок се однесува, море мамицата у пичка селска.
--- надополнето: 27 март 2013 во 18:21 ---
Се разочара Југче, му досудија пробивање на Велко :(
--- надополнето: 27 март 2013 во 18:23 ---
Дај нека му купат едно кутивче палома, се утепа од плачење :D
Па не дај боже првенството да го земеме, тродневна жалост ќе прогласат :icon_mrgr:

Очигледно него му е најбитна утакмицава...:facepalm:

Еве шанса,еве шанса...штета... еве шанса, еве шанса, одново 3 гола :vozbud:

Иди у пм бе :гомце: Да те ебе Ренато :гик:

Титула ќе земеме, Вардар ќе го ебеме, Вујо мајмуне :pos:
А јас мислев најретардирани се Балисти со онаа што ја пееа Фак ју Вардар еври деј :pos:

Не отворија,мада не е ич битна оваа утакмица....
Немаме голман.....

Вујо малце претера со калкулацииве :D
Столе не е ни во составот?
Ниту Милиќ? :pos:
Чаневски го стави да брани :pos::pos::pos:
На лев бек уште го нема правиот избор, само ротира прави нешто, се надевам до домашново првенство и завршницата од фајнл форот ќе ја најде правата комбинација :D
Ептен со калкулантски состав влезе, овие па божем ништо не им значи а цело време со прв состав играат :D
Ние со трето лево крило почнавме, мада Бутинот не беше толку лош. Погоди една промаши две :icon_mrgr:
Не е он крив, се разбрани ова Дивиов :D
Не беше толкава разликата во играта, колку што Диви скина неколку зицери, иначе тука некаде ќе бевме.
Даскаловски со неколку солидни моменти, а головите што ги прими по вина на одбрана беа. Не превземаа убаво и ни правеа вишок цело време. Ракчевиќ тука не убива, многу простор прави пошто по 2-3-ца го чуваат.
Карачиќ ме радува како игра, а време е малку повеќе да г игра Столе, па јебеш му матер што не може да се врати во одбрана, ама стварно ни е потребен во нападот.
Лазовиќ исто утна некои зицери, а Маркоски не ни дојде до шут ако добро памтам.
Фичо се изнашутира, од 4 шута, само 1 погоди :D
Прибак игра лошо на овој меч, мада не ни изигра нешто многу...
Петриќ одма влезе агресивно, и одма исклучување на кое ни ја направија разликата. Ние не ги искористивме наите исклучувања, напротив многу брзоплето ги изигравме тие акции, и завршуваа со брзи удари во стилот на Кире кога ги шитка утакмиците со шутеви од 10 метра :D
Во вториот дел се надевам и Ојлески и Јовчевски ќе заиграат, колку да се пробаат сите.
Ако е Столе на клупата, тогаш и него нека го стави цело полувреме.

Пак голманите цела разлика ја прават, па уште Станиќ да им бранее, мада Диви не беше воопшто под неговото ниво. Немаме среќа со голманиве, требало бар Милиќ да го земе, него го нема нигде ама со Металург увек добро брани :D
Изгледа го чува за најважните мечеви :P
А и тоа што одбрани Златко, се кај нив се одби ти ебам гзлињата :нинџ:

Ме нервираат коментаторите и мене, али по терк на нивната телевизија, секогаш завземаат страна, па дури и во спорт :tapp:

АБУТИНА хахахаха
Ооооо мизеријо една, ни имињата на играчите не ги знаеш цццц
--- надополнето: 27 март 2013 во 19:02 ---
Чаневски ѕвер, топка не фати, освен пеналот :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom