Нека го аплоудира цел меч жити се![]()
Nemoj te lugje... nikako stavanje na net, bolno e
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нека го аплоудира цел меч жити се![]()
Зашто бе не, ете нека стави до 58-ма минута, жалосно е да нема снимка од таа атмосфера, особено кога од -3 дојдовме на +3 кога цела сала даваше поддршкаNemoj te lugje... nikako stavanje na net, bolno e
Е за тоа дојдов во темава, сакав да прашам, да не знаеш ти или било кој друг случајно дали ќе има пренос?И уште едно потсетување пошто гледам никој не го рекламира мечот:
Утре во 18 часот во Кале, Вардар-Загреб!!!
Беше најавен пренос на МТВ 1 пред некој ден, од тогаш мислам дека ништо немаат спомнатоЕ за тоа дојдов во темава, сакав да прашам, да не знаеш ти или било кој друг случајно дали ќе има пренос?
Е за тоа дојдов во темава, сакав да прашам, да не знаеш ти или било кој друг случајно дали ќе има пренос?
17.55 (Собраниски или МРТ-1) ракомет ВАРДАР ПРО-ЗАГРЕБ КОБеше најавен пренос на МТВ 1 пред некој ден, од тогаш мислам дека ништо немаат спомнато![]()
Искрено не верувам, посебно поради тоа што никаква најава немаше за мечот.17.55 (Собраниски или МРТ-1) ракомет ВАРДАР ПРО-ЗАГРЕБ КО
Иначе се планира ли голем број на публика, нешто приближно како со Металург? Ај со Магдебург тоа тешко се повторува, башка СЕХА лига е ..
И јас се пријавувам,ако има нешто да пуштите и кај мене.Снимај од телевизорот со камера или мобилен
Ајде кој знае, нека пише, мора да има начин
Ако не сакате толку да го гледате крајот, прати ми го само на мене како видео (ако успееш да го префрлиш некако)
За обична публика 100 денари карта, за нас или нема да се плаќа или 50...Ќе се плаќа денес карта на Кале?