Фан клуб - РК Вардар

Nemoj te lugje... nikako stavanje na net, bolno e
Зашто бе не, ете нека стави до 58-ма минута, жалосно е да нема снимка од таа атмосфера, особено кога од -3 дојдовме на +3 кога цела сала даваше поддршка :D
--- надополнето: 4 декември 2012 во 23:45 ---
И уште едно потсетување пошто гледам никој не го рекламира мечот:
Утре во 18 часот во Кале, Вардар-Загреб!!!

На МАКС ТВ е снимано. Ако е возможно да се префрли на било калва надворешма меморија нека ми објасни некој како.

Снимај од телевизорот со камера или мобилен :pos:
Ајде кој знае, нека пише, мора да има начин :icon_mrgr:
Ако не сакате толку да го гледате крајот, прати ми го само на мене како видео (ако успееш да го префрлиш некако :D)

И уште едно потсетување пошто гледам никој не го рекламира мечот:
Утре во 18 часот во Кале, Вардар-Загреб!!!
Е за тоа дојдов во темава, сакав да прашам, да не знаеш ти или било кој друг случајно дали ќе има пренос?

Е за тоа дојдов во темава, сакав да прашам, да не знаеш ти или било кој друг случајно дали ќе има пренос?
Беше најавен пренос на МТВ 1 пред некој ден, од тогаш мислам дека ништо немаат спомнато :)

Беше најавен пренос на МТВ 1 пред некој ден, од тогаш мислам дека ништо немаат спомнато :)
17.55 (Собраниски или МРТ-1) ракомет ВАРДАР ПРО-ЗАГРЕБ КО
Иначе се планира ли голем број на публика, нешто приближно како со Металург? Ај со Магдебург тоа тешко се повторува, башка СЕХА лига е ..

17.55 (Собраниски или МРТ-1) ракомет ВАРДАР ПРО-ЗАГРЕБ КО
Иначе се планира ли голем број на публика, нешто приближно како со Металург? Ај со Магдебург тоа тешко се повторува, башка СЕХА лига е ..
Искрено не верувам, посебно поради тоа што никаква најава немаше за мечот.
Плус работен ден, ама сепк очекувам околу 1 000 луѓе во сала (општо, не само Комити).

Јас искрено мислам ќе ги отвориме сега хрвативе :D Мислам дека сега на нив ќе им се истуриме за се :icon_lol: Убеден сум дека ќе ги победиме, за бројка очекувам 300-400 Комити и 400-500 обична публика, како и да е Кале грми и со 50 Комити :icon_mrgr:

Снимај од телевизорот со камера или мобилен :pos:
Ајде кој знае, нека пише, мора да има начин :icon_mrgr:
Ако не сакате толку да го гледате крајот, прати ми го само на мене како видео (ако успееш да го префрлиш некако :D)
И јас се пријавувам,ако има нешто да пуштите и кај мене.:)
--- надополнето: 5 декември 2012 во 16:07 ---
Ќе се плаќа денес карта на Кале?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom