Фан клуб - РК Вардар

Колку што можев да разберам од преносот прилично активни беа Марковиќ, Драгаш и Прибак.. исто така, може да не радува дека и Рајковиќ изигра сосем солидно со оглед на противникот. Ми се чини дека даде три или четири голови.

Туку, кај ќе не собере во Кале?? :)
Јовчевски ни бил најдобар стрелец со 6 гола.
А на Кале тоа со мак брендот не беше ништо во споредба со тоа што ќе се случува во сабота ќе крца Кале.
--- надополнето: 23 ноември 2012 во 21:55 ---
И Марковиќ како и Јовчевски постигнал 6 гола

Јовчевски 6, Марковиќ 6, Рајковиќ 4, Петриќ 3, Драгаш 2, Прибак 2, Абутовиќ 1, Карачиќ 1, Лазаров 1 и Лазовиќ 1.

Ме интересира Марковски слабо играл (минутажа) или слаба утакмица...

Многу слабо од Лазаров, мислам дека тој му е и гол од пенал...

Па причината може да биде и тоа што веројатно сме форсирале игра на крило. Дури 12 голови се постигнати од крилата, а само еден од пикерите.

Може и затоа толку одбрани, сигурно Лазаров бил катастрофа, и од крило полесно се фаќаат ударите...

Јас па место одма да видам конечен резултат, земав темава ја читав страна по страна... шокови... :pos:

Добар резултат за Вардар, 3 разлика е и те како достижно, плус 27 гола на гостински терен не се малку.

Поцврста одбрана овде и можете понатаму. (y)

Rezultat koj odma bi bil prifaten pred natprevarot od nasa strana.
Samo izgleda deka shvabive i ne se tolku jaki, pa sega do nekoj stepen izgleda kako da mozese i Vardar povekje (po ona 1-6 od pocetok).

Kako i da e srekjno vo revansot i so edna solidna igra(ne kojznae kolku da se machat de) mislam deka ke gi pominat.

Бидете оптимисти :) Ставете се малку на нивно место...
Замислете ние да победевме со 3 гола пред театар-публика а после да требаше да браниме 3 гола во сред пекол каков што ќе биде во Кале :icon_mrgr:
Ние ќе си го направиме нашето на трибина , тоа е сигурно, другото од нив зависи, со добра игра, која ја имаме сезонава верувам дека ќе ја анулираме предноста уште на полувреме ;)

Ајде Скопје Ајде Вардар !!!

Ајдееееееееее :icon_mrgr:
Можеше и подобро, али јас реков се под 6-7 разлика е прифтливо :icon_mrgr:
Ако не се лажам ова е прв пат од Германија да севратиме со пораз под 8-10 гола разлика? Можеби и повеќе со оглед на тоа што од Кил губевме и по 20 разлика во минатото...
Магдебург со далеку далеку посилен состав кога беа во самиот врв на Европа со Кречмар во составот поминуваа многу тешко во Кале. Едно нерешено и еден минимален пораз. Време е за трета среќа и една голема победа :)
Каква еуфорија има, Кале ќе биде премала за да ги собере сите Вардарци.
Али по секоја цена мора да играме во Кале, друга сала јас не признавам!!!

^ Па и да сакаш неможе да играте во друга сала освен во Кале, идниот викенд во Борис Трајковски е каша попара во сабота :D

^ Па и да сакаш неможе да играте во друга сала освен во Кале, идниот викенд во Борис Трајковски е каша попара во сабота :D
За нас ако треба и во понеделник ќе играат другиве :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom