Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Даде 1 бе.....а после тоа утна 3 чисти зицери за да се вратиме во играРаковиќ,ниеден гол мислам дека не даде денес.
![]()
Кој кажал такво нешто ?Некои пред утакмицава викаа Вардар бил појак и од Металург. Think twice!
Заборавив и судиите да ги споменам... Кога ја пресекоа топката од Милиќ играчот излезе во аут, исто и претходно имаше исклучување поради удар во лице но судиите „не го видоа“ тоа.
Даде 1 бе.....а после тоа утна 3 чисти зицери за да се вратиме во игра
--- надополнето: 17 октомври 2012 во 21:31 ---
Кој кажал такво нешто ?
Да не заборавиме дека силниот Металург изгуби дома од каде каде послаб противник од Татран кој е еден од главните фаворити за титулата во СЕХА.Исто така мака мачеше и против утепаната Слога на гости......
Сите голови исти, одбрана на нивниот голман, Антл истрчува сам во контра и гол.
Сто посто даде над 10 гола...
И тој пикерот волетина у пм, кога фативме залет он ги одржа во игра. Кај го најдоа му ебам Петрото
Нашиве индолентно во одбрана, дур се свестија дека така нема да го сдобијат мечот касно беше...
И секако мојот омилен играч Криштофанс...
Е ова е разбивач, ЗЕМЕТЕ ГО ВО ВАРДАР
Не наполни и он сигурно околу 10 гола даде...
Со 4-5 играчи не тепаа...
Мене ми изгледаше дека од 33 гола они 30 дадоаДа бе седумсто гола дадоја!
Кристофанс имаше 6, овој Антл 7-8. Знам Филип имаше најмногу 8 или 9 гола. Мора да порасне муда дечкото и во репрезентација, пошто кога ќе запне знае да буши.
Инаку добро у поразов и спуштањево на земја е што се случи сеа а не во ЕХФ купот.
Татран е еден од фаворитите,тоа е екипа која ги има сите во лигава плеснато,99% ќе игра Ф4......Металург кога изгуби од Нексе играше со 2 состав, башка не е Татран главен фаворит за титулата, туку Вардар Металург и Загреб се главните фаворити, а Татран Нексе и Мешков се фаворити од сенка..
Мене ми изгледаше дека од 33 гола они 30 дадоа
Лазаров 9 даде, 4 од пенал ми се чини, и еден шут имаше кога ја откорна стативата![]()
.Ако се Козлина, Станиќ, Вугринец, Манасков, Ракчевиќ, Батиновиќ, Маркоски 2 состав јас сум принц Вилијам.
Татран е еден од фаворитите,тоа е екипа која ги има сите во лигава плеснато,99% ќе игра Ф4......
Со НЕХЕ и со Слога к мој играле со втор состав.Ако се Козлина, Станиќ, Вугринец, Манасков, Ракчевиќ, Батиновиќ, Маркоски 2 состав јас сум принц Вилијам.