Фан клуб - РК Вардар

Еееее каде вака бе ова ти било лига, па ајде и Вардар да откажува и да игра кога ќе им текне ова не е никаква причина ниту е според правилник да се одложува утакмица...

Таман се уклучив за да пишам дека неможам ни секунда повеќе да издржам, дека едвај чекам да дојде четврток, и овие ќе ја одложувале :mad:

МА НЕМОЈ ДА МЕ ЈЕБЕШ БРЕ:cautious:

Утакмицава гарант ќе се игра после трите дуели со Металург значи вклучувајќи ги и ЛШ дуелите.

У МС пишува дека Вардар побарал у петок да се игра утакмицата, не се знае дали прифатиле Хрватите.
Мене бар потполно ми одговара у петок да се игра за да можам да ја гледам :D :pos:

СЕХА лига станува смешна... Како им одговара на "големите" клубови така си го менуваат распоредот...

И за што одложување?
Умрел таму некој што им бил претседател, дали тоа треба да влијае на утакмица што се игра за два дена? :eek:
Да не ќе жалат три дена и нема да тренираат :facepalm:
Ма у курац, мора да дојдат, нашиве треба да одбијат одложување да го ебам. Што е ова кој како сака си одложува :mad:

Дефинитивно нема да се игра, ми кажа човек од клубот.

Ако се игра во петок не ми менува многу толку време чекав па за еден ден не е проблем :)

И за што одложување?
Умрел таму некој што им бил претседател, дали тоа треба да влијае на утакмица што се игра за два дена? :eek:
Да не ќе жалат три дена и нема да тренираат :facepalm:
Ма у курац, мора да дојдат, нашиве треба да одбијат одложување да го ебам. Што е ова кој како сака си одложува :mad:

Navodno u cetvrtok bila komemoracija pa zatoa nemozele. Ako go pomestat eden den za petok ne e problem. Samo da ne go zatupat.

Абе според распоредот и во сабота сме имале меч, дома со Извиѓач :pos:

Абе според распоредот и во сабота сме имале меч, дома со Извиѓач :pos:

у недела е натпреварот со извиѓач, сега кажаа на мтв коемнтаторот, од 15.30 ќе давале загреб - метлаург, а после од 18.00 вардар - извиѓач.

у недела е натпреварот со извиѓач, сега кажаа на мтв коемнтаторот, од 15.30 ќе давале загреб - метлаург, а после од 18.00 вардар - извиѓач.
Значи и дефинитивно отпаѓа можноста Вардар-Загреб да биде во петок?

Значи и дефинитивно отпаѓа можноста Вардар-Загреб да биде во петок?

За тоа нема инфо, ама ваљда згуснат е распоредот и логички е да нема, штета таман се очекуваше публиката за вардар да се врати за овој натпревар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom