Кур засилувања сега, ојдоја парите на забава и на Џејла.Абе остајте мечка и нов договор, глејте го братов:
Прегледај го приврзокот 464416
Прегледај го приврзокот 464417
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кур засилувања сега, ојдоја парите на забава и на Џејла.Абе остајте мечка и нов договор, глејте го братов:
Прегледај го приврзокот 464416
Прегледај го приврзокот 464417
![]()
Da zavrsi evropskoto, ako ne izvadi nekoj dobar rezultat Kiro spored mene mu ide i selektorskoto mesto. A bez toa ke ide i Alkaloid vo raspad sistem. Taman na vreme za Marce da si dojde kaj sto mu e mestoto
)) Малус не верувам дека е нешто толку сериозно, само е пријавено во репка за одјебавање репрезентација.Таман да го вратиме мастермајндот Брестовац.Da zavrsi evropskoto, ako ne izvadi nekoj dobar rezultat Kiro spored mene mu ide i selektorskoto mesto. A bez toa ke ide i Alkaloid vo raspad sistem. Taman na vreme za Marce da si dojde kaj sto mu e mestoto
По секоја цена мора да се задржи ГоригаФуксе Берлин го барал Горига - https://sportskadimenzija.mk/7057/
Малус повреден - https://www.gol.mk/rakomet/malus-do...-nastapi-za-slovenija-na-evropskoto-prvenstvo
Ќе бега како слободен, му остекува договорот на крај на сезона.Кога на време не му продолжуваме договор , па сега да ги одереме Фуксе , ние ќе го јадеме. Има ли шанси да земеме некоја добра пара за него или ќе бега како слободен? Ако ни го зачука така Дмитро, ќе биде весело)) Малус не верувам дека е нешто толку сериозно, само е пријавено во репка за одјебавање репрезентација.

Зашто да ти е чудно? Си зема пасош дечкото, не зависи више од целата ситуација во Украина, си ја нареди, сеа може да си иде кај сака. IQ 200. Не дека он толку се заљуби у Македонија па побарал пасош.Не знам под кои услови му е даден македонски пасош.Не велам дека ако има мак.пасош дека не може да оди во друг клуб но за неполна година од земањето на пасош од државата да заминеш малку ми е чудно.
Очигледно многу си среќен.Зашто да ти е чудно? Си зема пасош дечкото, не зависи више од целата ситуација во Украина, си ја нареди, сеа може да си иде кај сака. IQ 200. Не дека он толку се заљуби у Македонија па побарал пасош.
Во ред се согласувам со се,но не и со македонски пасош.Нека оди со украински пасош или германски или унгарски.И да остане во Вардар, пак не сме сигурни дека ќе играме во ЛШ следна сезона тоа зависи од многу фактори,и да сме шампион на Македонија треба да чекаме милост за вајлд карта.
Спортот е бизнис во тие години е сега ако не направи пари нема кога,ако нудат Веспрем и Фуксе убава сума сигурно си иде
Среќен? Не, само реален. Бизнис е тоа, нема простор за емоции.Очигледно многу си среќен.
Точно си ја наредиСреќен? Не, само реален. Бизнис е тоа, нема простор за емоции.