Фан клуб - РК Вардар

Кога на време не му продолжуваме договор , па сега да ги одереме Фуксе , ние ќе го јадеме. Има ли шанси да земеме некоја добра пара за него или ќе бега како слободен? Ако ни го зачука така Дмитро, ќе биде весело:))) Малус не верувам дека е нешто толку сериозно, само е пријавено во репка за одјебавање репрезентација.

Da zavrsi evropskoto, ako ne izvadi nekoj dobar rezultat Kiro spored mene mu ide i selektorskoto mesto. A bez toa ke ide i Alkaloid vo raspad sistem. Taman na vreme za Marce da si dojde kaj sto mu e mestoto
Таман да го вратиме мастермајндот Брестовац.
Лепотии

• Ми се допаѓа
Reactions: and
Кога на време не му продолжуваме договор , па сега да ги одереме Фуксе , ние ќе го јадеме. Има ли шанси да земеме некоја добра пара за него или ќе бега како слободен? Ако ни го зачука така Дмитро, ќе биде весело:))) Малус не верувам дека е нешто толку сериозно, само е пријавено во репка за одјебавање репрезентација.
Ќе бега како слободен, му остекува договорот на крај на сезона.
Реално тешко да го задржиме. Ко да те бара Манчестер Сити во фудбал, а ти да останеш да играш во Ријека на пример :D
Единствено што таму не верувам дека ќе има голема минутажа, па нешто такво ако влијае на одлуката и моментот со пасошите.

Фуксе му нуди само една година договор, колку и да игра, би играл само една сезона додека не дојде Питлик кај нив, после ќе треба пак да бара нов клуб, што и не би му било којзнае колку тешко... Најверојатно има понуда и од Веспрем, така да ќе видиме што ќе одбере, да се надеваме дека ќе продолжи со нас, ни во Фуксе ни во Веспрем нема да има таква улога и слобода каква што има во Вардар во моментов и каква што би имал во иднина кај нас..

Имам информација дека и Барса го бара и тоа добра цифра му нуди во договорот. Само што во овие тимови нема да добива минутажа како кај нас.

Не знам под кои услови му е даден македонски пасош.Не велам дека ако има мак.пасош дека не може да оди во друг клуб но за неполна година од земањето на пасош од државата да заминеш малку ми е чудно.

Не знам под кои услови му е даден македонски пасош.Не велам дека ако има мак.пасош дека не може да оди во друг клуб но за неполна година од земањето на пасош од државата да заминеш малку ми е чудно.
Зашто да ти е чудно? Си зема пасош дечкото, не зависи више од целата ситуација во Украина, си ја нареди, сеа може да си иде кај сака. IQ 200. Не дека он толку се заљуби у Македонија па побарал пасош.

И да остане во Вардар, пак не сме сигурни дека ќе играме во ЛШ следна сезона тоа зависи од многу фактори,и да сме шампион на Македонија треба да чекаме милост за вајлд карта.
Спортот е бизнис во тие години е сега ако не направи пари нема кога,ако нудат Веспрем и Фуксе убава сума сигурно си иде.

Зашто да ти е чудно? Си зема пасош дечкото, не зависи више од целата ситуација во Украина, си ја нареди, сеа може да си иде кај сака. IQ 200. Не дека он толку се заљуби у Македонија па побарал пасош.
Очигледно многу си среќен.
Автоматски споено мислење:

И да остане во Вардар, пак не сме сигурни дека ќе играме во ЛШ следна сезона тоа зависи од многу фактори,и да сме шампион на Македонија треба да чекаме милост за вајлд карта.
Спортот е бизнис во тие години е сега ако не направи пари нема кога,ако нудат Веспрем и Фуксе убава сума сигурно си иде
Во ред се согласувам со се,но не и со македонски пасош.Нека оди со украински пасош или германски или унгарски.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom