Фан клуб - РК Вардар

Малус откажал настап за Словенија на ЕП, пријавил повреда на мускул некој. Се надевам не е сериозна.
Може и не му се игра. Ако е трета опција во тимот...

Малус откажал настап за Словенија на ЕП, пријавил повреда на мускул некој. Се надевам не е сериозна.
Дојден е во години кога не му се ризикува клупска кариера заради репрезентација.:)

Дај бе друже гонете ги у три пичке материне , кој сака нека им вложува и колку сака.Ме заболе курчина за нив, да си гледаме за нас како ќе ја доиграме оваа и како ќе се засилиме за следната. За сега ја сум задоволен, со тоа што се чека да видиме што ќе купиме на десен бек, тоа ќе биде можеби и кључно прашање.
Daj be druze go potat 2 godini po forumov i red e da gi izdisame za da ne zamaraat.

Jas veruvam deka pratis rakomet podolgo kako i poveketo na forumov, pa znaes deka kvalitetni igraci (osobeno desni bekovi) vo januari tesko da najdeme.
A za sledna godina veke pisav mnogu zavisi od toa sto ke igrame i kolku pari ke imame da ponudime, kako i toa deka ke mora da dademe plus pari ako treba i da "izmislime" dvajca makedonski rakometari kako sto rece Miho.

Дај нека раскинат и со оној десниот бек договорот

Дај нека раскинат и со оној десниот бек договорот
Каков и да е, не можеме да си дозволиме да се остане со еден десен бек у клучен дел од сезона, под претпоставка дека нема да се донесе друг... Плус, Марчиниак повеќе е десно крило, само што последно време по потреба е префрлен на десен бек и во клубот кај што беше порано и во репрезентација на Полска кога има потреба од тоа... Иначе и на сегашниот список, он е земен за крило во репрезентација за ова ЕП што следи...

По Талески и Ќосевски што ќе правиме без мак. играчи во домашно првенство?

Ако требаше да измислиме два нови македонски играчи за наредна сезона сега ќе ни требаат тројца ? Ај да видиме како ќе ги измислиме
Автоматски споено мислење:

Каков и да е, не можеме да си дозволиме да се остане со еден десен бек у клучен дел од сезона, под претпоставка дека нема да се донесе друг... Плус, Марчиниак повеќе е десно крило, само што последно време по потреба е префрлен на десен бек и во клубот кај што беше порано и во репрезентација на Полска кога има потреба од тоа... Иначе и на сегашниот список, он е земен за крило во репрезентација за ова ЕП што следи...
Оваа сезона никако не играше на крило, уопште не ми е јасно зашо не играше на десно крило а го играа дрвото Ќосевски, страшно

Ќосевски е добар играч за македонска лига. Не знам како стои правилото за бројот на странци за плеј оф, знам нешто го менуваа за годинава (го зголемија бројот), ама ќор македонски играч нема да ни остане.
Од тие што може да добијат минутажа, тука се Мечка, Анастасовски, Гоце и Гогов. Можеби и Танкоски и Стојановски при повреди на други играчи. Ептен ризичен потег.

Ќосевски е добар играч за македонска лига. Не знам како стои правилото за бројот на странци за плеј оф, знам нешто го менуваа за годинава (го зголемија бројот), ама ќор македонски играч нема да ни остане.
Од тие што може да добијат минутажа, тука се Мечка, Анастасовски, Гоце и Гогов. Можеби и Танкоски и Стојановски при повреди на други играчи. Ептен ризичен потег.
И Горига :D

Сигурен си дека ќе остани?
По мојте информации има доста понуди од подобри клубови, а добивал уцени ради пасошот. Попрајме ако не е така.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom