Фан клуб - РК Вардар

Кој е модератор на нашиов форум нека ги избрише идиотскиве коментари на шурчињава, пошо они бришат наши на нивен. И толку за нив. Нека продолжат да се бават со тоа кој ќе биде наш нов спонзор.
Модераторот е нивен, така што не очекувајте фер модерирање.

Јас мислам дека треба да се отвори мак ракомет тема каде ќе си се ебаваат мајки, а не они на нашата, ние на вашата. Овие теми треба да си останат тоа што се.

Јас мислам дека треба да се отвори мак ракомет тема каде ќе си се ебаваат мајки, а не они на нашата, ние на вашата. Овие теми треба да си останат тоа што се.
Има тема ракомет општа дискусија, али малце кој е активен таму.

Солиден десен бек на полусезона тешко. Треба Митровиќ после секоја грешка, заушки да му маваат, за да се опраи малце у тоа глаата,дур е млад, и да почне да игра ко шо треба.
Не е лошо Митровиќ да го пуштите кај нас, ке ви бидиме БЛАГОДАРНИ

Ми се свиѓа како на секоја утакмица од ЛШ, коментаторите имаат повод да го спомнат Вардар, како денес за едната и единствена победа над Магдебург од македонска екипа :LOL:Прегледај го приврзокот 461962

... и како и ред други знајни и не знајни, кои си оддржуваат тренинзи со Работник пред полна сала :pos:
Имаме и едно реми, го памтам многу добро. Тоа беше утакмица во ЛШ со нив, а тие тогаш имаа мислам најјак состав што некогаш го имале. Тогаш мислам дека ги имаа Перуничиќ (овој имаше топ во рацете, ич не сум го можел) и Кречмар кај нив.

Имаме и едно реми, го памтам многу добро. Тоа беше утакмица во ЛШ со нив, а тие тогаш имаа мислам најјак состав што некогаш го имале. Тогаш мислам дека ги имаа Перуничиќ (овој имаше топ во рацете, ич не сум го можел) и Кречмар кај нив.
Точно , а ние со Љубо Обрадовиќ како тренер и Пепи Манасков во состав.

Нерешено со Магдебург со Кречмар, и победа над Кил (27-26).

На таа со Кил бев во сала. :icon_mrgr:
Со германските војниците од НАТО (или КФОР?) како навивачи на Кил :D
И со Шалке кога игравме фудбал, исто така имаа навивачи германски војници.

Овие па ретардиве битолски толку полни со злоба и завист. Пројде времето на штанцање домашни титули на грбот на слаб Вардар како што кажа еден член. Ги фаќа паника оти завршува зелено белата ера и ги чека долг пост.

Овие па ретардиве битолски толку полни со злоба и завист. Пројде времето на штанцање домашни титули на грбот на слаб Вардар како што кажа еден член. Ги фаќа паника оти завршува зелено белата ера и ги чека долг пост.
Редовно имаат вакви постови. Као они знаат кој го одбива Вардар, кога , како, што? A реално појма немаат. Затоа ништо не треба да се зема здраво за готово се додека немаме официјално инфо од клубот, или секако од некој јак инсајдер кој 90% ги знае работите.

Нерешено со Магдебург со Кречмар, и победа над Кил (27-26).
А онаа победата над Магдебург од 28-26 беше пирова, пошо патакот Јовчевски промаши од крило. Мислам дека ни требаше победа од плус 4, овој промаши а Магдебург ни збрцаа гол. Здравје ми зема, и гостувавањето кај Кристијанштад и утката на Ќосевски ме врати баш на овој меч.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom