Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
vo prevod ligata ke se sostoi od site samo pelister ne haha rk prishtina bila zainteresirana mozi da si ja zemite
Со кој ќе биде претставена во најдобро светло со Алкалоид и со Охрид или Бутел? Другар абе Пелистер кога играл во ЈУ лигата овие тогаш ниту биле ниту било во план да ги има. РК Пелистер кога играл дома со Атлетико Мадрид, Барселона, Магдебург и да не ги редам вие по дома на ТВ го гледавте тоа, а коментатор бил Зоран Михајлов. Дури беше јак Пелистер и дури не му го доделија на Трифун беше заебано моќна машина. Буквално господа на теренот. Она говедо Вујовиќ вие што го викате Вујо мајсторе за малце во сандак ќе си одеше за шабац затоа што ако победеше Пелистер толку ќе беше шампион. Сега пак се врати на свое место, односно РК Пелистер си се врати кај човекот кој го крена и го направи шампионски клуб (Циле РИП) ама се надевам дека така и ќе остане. Тоа што имаше клуб РК Работник тоа е од други причини кои не планирам да ти ги објаснувам, а веројатно ти се познати.za 2 god ke bidat pred vas i imaat podobri uslovi, plus lugevo sto go furaat proektot od nasa strana ednostavno sakaat mkd da e prestavena vo najdobro svetlo.. dosta e od turisti i indijanci.
Со кој ќе биде претставена во најдобро светло со Алкалоид и со Охрид или Бутел? Другар абе Пелистер кога играл во ЈУ лигата овие тогаш ниту биле ниту било во план да ги има. РК Пелистер кога играл дома со Атлетико Мадрид, Барселона, Магдебург и да не ги редам вие по дома на ТВ го гледавте тоа, а коментатор бил Зоран Михајлов. Дури беше јак Пелистер и дури не му го доделија на Трифун беше заебано моќна машина. Буквално господа на теренот. Она говедо Вујовиќ вие што го викате Вујо мајсторе за малце во сандак ќе си одеше за шабац затоа што ако победеше Пелистер толку ќе беше шампион. Сега пак се врати на свое место, односно РК Пелистер си се врати кај човекот кој го крена и го направи шампионски клуб (Циле РИП) ама се надевам дека така и ќе остане. Тоа што имаше клуб РК Работник тоа е од други причини кои не планирам да ти ги објаснувам, а веројатно ти се познати.
Де бе шо плачиш одма. Таа чешмата што течи има и вентил се затвора и после ќе ги видам тие таквите како тебе што ќе пишуваат тукаrabotnicki koga igral yu liga vo bitola rakomet ne znaele sto e pa golem kur.... najnebitno e toa. ligata si ima mediumski partneri sto baraat odredeni uslovi sto ne gi ispolnuvate plus veke spomnav od mk strana tie sto butkaat ne se zainteresirani vie da ste del, prednost se dava na ohrid i alkaloid...
i aj gitla od ovde dosta dosgate vi rekov napravete si liga so bracata ili ciganite na jug i terajte si...
.Таја унгарска влада на која шо се повикваш, на следни избори в година паѓа, ова се последните месеци на Орбан како премиер. Вучич има мнозинство сега, ама ќе видиме шо ќе биди за година две, западот се спрема да го турни. Да не испадни на крајот со прстот в уста, пардон со прстот в газ да останите како шо е обичај ваш.ke ima drasticno pokacuvanje na budzetot, ne zboram za 20-30-100% nego za znacitelno poveke, ova sega e samo pocetok.
indirektno ungarska, srbska i mkd vlada stojat zad toa preku razni "vladini" firmi. ovaa god imase mini liga vo sk, takov turnir ke ima i ovaa god za posle toa da pocne ligata. do togas ke ima cistka na rakometnata scena vo mkd.
Таја унгарска влада на која шо се повикваш, на следни избори в година паѓа, ова се последните месеци на Орбан како премиер. Вучич има мнозинство сега, ама ќе видиме шо ќе биди за година две, западот се спрема да го турни. Да не испадни на крајот со прстот в уста, пардон со прстот в газ да останите како шо е обичај ваш.
... nego vikas narednite nema da sakaat rakomet?
ili ocekuvas veto da stavat bez klubceto od bitola nema liga? daj be terajte si magareto ne dosagajte na temataЌе ти го букмарковам мислењето и ќе те тагнам за година од сега ко ќе бид Маџар премиер на Маџарска.sigurno paga... nego vikas narednite nema da sakaat rakomet?
ili ocekuvas veto da stavat bez klubceto od bitola nema liga? daj be terajte si magareto ne dosagajte na temata
Исто и Гујо го падна, така велевте. нема ништо да се случи, сдс сакат ракомет, ама видиш шо се случи. Да не биди пак шизофрени изливи на емоции, ни ја дадовте титулата за доброто на ракомето...Ќе ти го букмарковам мислењето и ќе те тагнам за година од сега ко ќе бид Маџар премиер на Маџарска.Исто и Гујо го падна, така велевте. нема ништо да се случи, сдс сакат ракомет, ама видиш шо се случи. Да не биди пак шизофрени изливи на емоции, ни ја дадовте титулата за доброто на ракомето...
Е мило ми е вака муце, шо признаваш дека се спремате вазали на Турците да бидите. Пишав во темата наша за Пелистер, како строгиот центар на градот ви го имат напраено мали Истанбул од Лимак, сега таман и во другите општини и населби ќе ви пуштат корења.ima golema razlika megu komunjari sto edino vlozuvaa vo kurtoni za kravi i treniranje na magarinja i drzava vo koja i pred orban glaven sport im bil rakometot, ali nebitno ako me se madzari ke se turci oni i sega se spremni se da platat turkish da e i sponzor na ligata ali baraat 3 nivni tima. sponzor ke se najde ne e problem.
Вмро и Маџарска ти се како дупе и гаќи. Ептен јако ќе ми биди, ко ќе го протерат Орбан од таму, 99% ние ќе му дајме азил. Со Грујо во пакет ќе дојдат.Од кај сеа излезе маџарска фактор у наш ракомет?

Кано е сериозен иако звучи несериозноМене најјако ми е што овој Кано со муабетите тука делува крајно несериозно и како некој што цело време треска глупости, провоцира, се препукува со цел форум, за на крај голем дел од работите што ги тврди стварно да излезат како тој што кажува.
Така да нема да ме чуди на крај стварно Хасбула со татичко да се повлечат од Пелистер и во ледена дворана да гостуваат Тинекс Пролет и Радовиш како најатрактивни противници, додека ние со Охрид и Алкалоид играме во таа регионалната лига што ја најавува.
sportsport.mk