Фан клуб - РК Вардар

Не е уште ама веројатно ќе биде преземена од Алта. Интересен е фактот дека од менувачница за година дена станала банка :). Ќе си останеме без титула и ние и вие во идното регионално првенство затоа да не се радуваме.
Купена е , на средина на декември и официјално ќе сменат име во Алта Банка А.Д. Битола на собрание.
Инаку вмровска банка ќе биди исто како македонска што беше на времето.
Да за 3-4 години од менувачница до дна од најбрзорастечка во Србија , Вучичева банка :)
Автоматски споено мислење:

Инаку заборавив газда е Давор Мацу́ра , добар лик :))))

Последно уредено:
Не е уште ама веројатно ќе биде преземена од Алта. Интересен е фактот дека од менувачница за година дена станала банка :). Ќе си останеме без титула и ние и вие во идното регионално првенство затоа да не се радуваме.
Преку Аlta Pay менувачниците, ја купуваат ЈУБМЕС Банка (Југословенска Банка за меѓународна економска соработка) и ја реорганизираат и ребрендират во Алта..

Купена е , на средина на декември и официјално ќе сменат име во Алта Банка А.Д. Битола на собрание.
Инаку вмровска банка ќе биди исто како македонска што беше на времето.
Да за 3-4 години од менувачница до дна од најбрзорастечка во Србија , Вучичева банка :)
Автоматски споено мислење:

Инаку заборавив газда е Давор Мацу́ра , добар лик :))))
Не знаев дека ќе биде толку брзо. Да паднат од власт му е лекот значи.

Не знаев дека ќе биде толку брзо. Да паднат од власт му е лекот значи.

i sto ako padnat od vlast? dobro izgleda ne sfakas sto znaci banka koj e zad se toa i kako toa funkcionira? aj razmisli i kazi eden guverner ili ceo na banka sto nekogas naebal a imalo miljarda nastani koga trebalo i razmisli zosto e toa taka...

si cul nesto za stavrevski ovie nekolku godini na primer?

Не знам какво е вашето мислење , ама денес мислам дека ќе биде тешко во Хрватска.Овие се покажаа доста незгодни(посебно дома) иако се лимитирана екипа.Едно е сигурно, треба да им го затвориме тој пикерот Ражан или као и да беше , бидејќи со игра преку него не утепаа во Скопје. На првиот натпревар уште се баравме како екипа но ги победивме потешко од очекувањата. Треба да одиграме паметно, пошо Сесвете секако нема да се предадат.Би било добро да стартуваме јако и да ги пресечеме на почеток, но некако до сега некако послабо ги стартуваме натпреварите.Посебно ни треба време да почнеме да играме јака одбрана , тоа најчесто го почнуваме во второ полувреме.За мене ќе биде најважно да не се повреди некој пред Охрид. Има инфо дали Вуко ќе биде во состав денес и со Охрид ?

Освен тоа што може цела бековска линија да ја покрие (дури и десно може да изигра), друго нешто посебно не се знае, бил репрезентативец може да се покаже, ваљда за ротација да биде добар.

Ако може да покрие и десен бек нека го земаат одма. Само прочитав негде дека се опоравува од повреда, или?

Ако може да покрие и десен бек нека го земаат одма. Само прочитав негде дека се опоравува од повреда, или?
Ништо чудно таму странците и намерно да бојкотираат да не играат, во финансиска криза се немаат плата земено со месеци...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom