Фан клуб - РК Вардар

Најјако кај Кузмановски е што глуми дека е многу дрзок и безобразен дечко, а скроз е некој што има мадиња лешници и се крие кај мајка му под сукња. Fake tough guy.

Посељачка екипа од овие нема, не знам какви судии да им стаст за да победат.
На оној Кузмановски колку му се дозволвува да му енам све живо срамота е тој да е капитен на репрезентација не брука само а заедно со него и оној Хосни зима сила.
И уште еднаш Талески каков господин човек и со понашање и со играта ги измоча редовни пациенти му се.

Конечно Валах и Малус почнаа да ја креваат формата.Едино најпроблематична позиција ни е десен бек.Зошто веќе трет натпревар по ред не игра Марчињак. Да не е повреден?

Ајде нека се множат победи!! Го скршивме малерот.Како што кажав пред мечот, ако поправиме одредени негативности кои ги имаме константно на натпреварите тогаш имаме шанса да победиме. Пред се офанзивно ги намаливме техничките грешки, секако имаше пак али не во таков број. Нервира промашувањето на пенали и зицери во важни минути ама тоа е, се надевам дека ќе се поправи тоа. Можеби најважното е будењето на Валах, кога требаше бранеше се! Се надевам дека не е само момент на испирација туку плод на работата со Келентриќ. Денес исто така ја видовме класата на Малус, едноставно мора секој натпревар да го игра на ова ниво. Одма на почеток се виде дека е страшно мотивиран, а како и нема пред онаква сала и публика. Ретко се играат вакви мечеви во кариера. Тузолана одличен, ептен свежа крв во нашата игра, и офанзивно и дефанзивно. Треба да го проба Чупиќ и напред на 5-1, нешто као Тимур на времето. Се на се многу подобар натпревар, плус ако се знае дека го игравме без Вуко. И да, Тале бар со нешто да се искупи за глупостите кои ги правеше до сега. Она копилето Кузмановски треба да се прогласи за персона нон грата во Скопје, да му ебам страничното искубано косиче, убедливо најсељачко фризурче у свет. До крај продолжи да провоцира копачот, вероватно сакаше некоја флаша или пара у глава да добие, ама добро е, го положивме испитот. Прва голема победа годинава, нека се множат и по можност ако може да се донесе нешо јако на десен бек ќе биде супер.

Денес ми се потврди сељачкото однесување на Кузмановски, толку ли нема некој да го плесне појако па да се смири малце. Копач глупав!
Толку ме иритира со тоа негово однесување дури и преку тв кога гледам.

isto dozivuvate vashite kako sho provocirat kaj nas i si vrvat isto kako fitiljo denes so razlika sho imashe ostar start direk na lice pa od posle se site negovi reakcii
normalen tek na atmosfera koj dobiva ima pravo da se veseli, ke ima uste mnogu tepanje godinava

Па и оние судии срамота е какви све работи судеа за сељацине , резил демек за ваква лига да имаш вакви судии на дерби. Уште убиство да направеа и да им опростеа последниот фаул врз Хориха и на крај две минути за него.
И на крај се дрџнаа сељацине со шише да маваат према публика, брука.

isto dozivuvate vashite kako sho provocirat kaj nas i si vrvat isto kako fitiljo denes so razlika sho imashe ostar start direk na lice pa od posle se site negovi reakcii
normalen tek na atmosfera koj dobiva ima pravo da se veseli, ke ima uste mnogu tepanje godinava
Никој не провоцира како тоа гомно смрдено.

Screenshot_20251001_211209_Viber.jpg
Like a boss :D
За малку не го погодив резултатот.
Како што кажав, никој пред домашна публика (кога има организирано навивање) не може да не победи. Штета што им даде кивата можност да се јачаат во јуни, место да ги исплескавме 10 разлика.

Очекував победа, ама тоа не го менува фактот дека уште сме тиња. Туку и они се тиња и плус играат големи утакмици на краток период што ги прави поуморни дека имаат само една постава.
Титулата се освојува со бодови на гостински терен и повисоки победи на домашен. Победа од 3 гола не е висока, но не е лоша со оглед на формата која ја имаме. Пак бевме падни стани, неконстантни и победивме на моментум. Не не скрши утнатиот пенал, напротив реализиравме 3 брзи гола по украдени топки, па ги вративме со наивни грешки, за на крај повторно да решат голманите, овојпат Валах.
Овој Тузларов е далеку подобра напаѓачка опција од Кеита. Ми дојде малку душава на место, мислев цела година ќе играме без лево крило во нападот. Ептен ни се погоди.
Малус конечно испука, Хориха стандардно. Добро е што тепавме без Мечка и практично без Вуко. Јанковски почна да покажува квалитети во одбрана и тоа радува. Останатото пак беше ко што би рекла мајка ми, шучмуресто.
Премногу пробиви ни прави Фитиљот, не знам што не му ебат мамицата еднаш засекогаш. И премногу се толерира од судии, мислиш Лазаров е. Премногу важен играч им е, буквално цела екипа. Ако не им оди, солираат он или Хосни, ништо друго немаат во напад и само да спуштат до волесинана Пешевски. Ама имаат квалитет и им поминуваат овие напади веќе три години.

Победата е добра што ако не тепавме, ќе имаше голем притисок над нас. Вака притисокот се префрла врз нив. Уште се они во предност, бидејќи извлекоа бод во Автокоманда. На домашен терен ќе тепаат без проблеми.
Долго е првенството, покажуваме знаци на живот и по милионити пат ќе кажам, највеќе јадам гомна затоа што се донесоа некои играчи без врска, а уште малку фалеше да склопиме тим со кој со сигурност ќе бевме први фаворити за титула. Вака ќе биде тешко, добро е што психолошкиот товар го тргнавме од нас. Сега ќе добиеме и некој европски дуел, ќе се изгради малку хемија во тимот.

Никој не провоцира како тоа гомно смрдено.
sedi nemoj da me jebesh decko koj ne provociral bitola vrati posle sekoe derbi sho se igralo bitola imalo po eden sho sme ispcule, sosema normalno e totalno ve razbiram ama deka ova e ednostrano samo mozite da gi farbate tie sho gleat na televizija samo

sedi nemoj da me jebesh decko koj ne provociral bitola vrati posle sekoe derbi sho se igralo bitola imalo po eden sho sme ispcule, sosema normalno e totalno ve razbiram ama deka ova e ednostrano samo mozite da gi farbate tie sho gleat na televizija samo
Како копачов никој не провоцирал. А провоцира веќе две години. И до крај на натпреваров провоцираше, се пцуеше со публика, покажува мускули а сите знаеме каква пичка е да му врзеш шамар. Не си голем ракометар ако на таков начин провоцираш, едно е да дигнеш рака кога ќе дадеш гол, да се израдуваш, ама овој директно се пцуе со публика. Едноставно сељак карактер. Тоа го прави да ви се упика вас у г'з као покажува муда у Скопје, а уствари не сфаќа дека е најголем копач. Па уште капитен на Македонија е. Бруки. Не го брани, пошо гледам и вие го пеглате кај вас.

Нема споредба, затоа што притисокот што вие директно може да го направите во Битола, ние не можеме да го направиме во Јане Сандански. Светлосни години сме далеку од играчите, а и општо ретко сме се замарале со таргетирање играчи, освен ако не провоцираат. Кога игравме во Кале беше друга песна, ќе те понесе утакмицата и можеш да го плукаш, тепаш, пцуеш директно, баш како што правите вие во Битола.
Самите услови не ни дозволуваат да испровоцираме играчо како што вие редовно правите во Битола.

Иако победивме,сепак мислам дека екипава не ни е шампипнска и сезонава ќе извисиме за титула,ја имавме утакмицава и малку фалеше на крај од готово да направиме вересија,многи зицери промашени.Долга е сезоната Охрид е јак,Алкалоид е јак секој секого може да добие ,според мене Работник и Алкалоид ќе се борат на крај за титула.

Нема споредба, затоа што притисокот што вие директно може да го направите во Битола, ние не можеме да го направиме во Јане Сандански. Светлосни години сме далеку од играчите, а и општо ретко сме се замарале со таргетирање играчи, освен ако не провоцираат. Кога игравме во Кале беше друга песна, ќе те понесе утакмицата и можеш да го плукаш, тепаш, пцуеш директно, баш како што правите вие во Битола.
Самите услови не ни дозволуваат да испровоцираме играчо како што вие редовно правите во Битола.
to znaci deka i reakcijata vie sho ja dozivuvate ne e ista i sega se preteruva so na fitiljo, jas tvrdam deka ist rang 4-5 igraci ima od vashite izminatite godini po reakcija intenzitet kaj nas v sala

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom