Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Никој не провоцира како тоа гомно смрдено.isto dozivuvate vashite kako sho provocirat kaj nas i si vrvat isto kako fitiljo denes so razlika sho imashe ostar start direk na lice pa od posle se site negovi reakcii
normalen tek na atmosfera koj dobiva ima pravo da se veseli, ke ima uste mnogu tepanje godinava
sedi nemoj da me jebesh decko koj ne provociral bitola vrati posle sekoe derbi sho se igralo bitola imalo po eden sho sme ispcule, sosema normalno e totalno ve razbiram ama deka ova e ednostrano samo mozite da gi farbate tie sho gleat na televizija samoНикој не провоцира како тоа гомно смрдено.
Како копачов никој не провоцирал. А провоцира веќе две години. И до крај на натпреваров провоцираше, се пцуеше со публика, покажува мускули а сите знаеме каква пичка е да му врзеш шамар. Не си голем ракометар ако на таков начин провоцираш, едно е да дигнеш рака кога ќе дадеш гол, да се израдуваш, ама овој директно се пцуе со публика. Едноставно сељак карактер. Тоа го прави да ви се упика вас у г'з као покажува муда у Скопје, а уствари не сфаќа дека е најголем копач. Па уште капитен на Македонија е. Бруки. Не го брани, пошо гледам и вие го пеглате кај вас.sedi nemoj da me jebesh decko koj ne provociral bitola vrati posle sekoe derbi sho se igralo bitola imalo po eden sho sme ispcule, sosema normalno e totalno ve razbiram ama deka ova e ednostrano samo mozite da gi farbate tie sho gleat na televizija samo
Нема споредба, затоа што притисокот што вие директно може да го направите во Битола, ние не можеме да го направиме во Јане Сандански. Светлосни години сме далеку од играчите, а и општо ретко сме се замарале со таргетирање играчи, освен ако не провоцираат. Кога игравме во Кале беше друга песна, ќе те понесе утакмицата и можеш да го плукаш, тепаш, пцуеш директно, баш како што правите вие во Битола.sedi nemoj da me jebesh decko koj ne provociral bitola vrati posle sekoe derbi sho se igralo bitola imalo po eden sho sme ispcule, sosema normalno e totalno ve razbiram ama deka ova e ednostrano samo mozite da gi farbate tie sho gleat na televizija samo
to znaci deka i reakcijata vie sho ja dozivuvate ne e ista i sega se preteruva so na fitiljo, jas tvrdam deka ist rang 4-5 igraci ima od vashite izminatite godini po reakcija intenzitet kaj nas v salaНема споредба, затоа што притисокот што вие директно може да го направите во Битола, ние не можеме да го направиме во Јане Сандански. Светлосни години сме далеку од играчите, а и општо ретко сме се замарале со таргетирање играчи, освен ако не провоцираат. Кога игравме во Кале беше друга песна, ќе те понесе утакмицата и можеш да го плукаш, тепаш, пцуеш директно, баш како што правите вие во Битола.
Самите услови не ни дозволуваат да испровоцираме играчо како што вие редовно правите во Битола.