- Член од
- 30 август 2012
- Мислења
- 3.873
- Поени од реакции
- 6.955
Изгледа се спрема да трча на скопскиот маратон 42 километри .Еспиња тренира во 1212 периодов на најјако е пуштен
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Изгледа се спрема да трча на скопскиот маратон 42 километри .Еспиња тренира во 1212 периодов на најјако е пуштен
Па на која трибина е ложата таму седеше на 5 метри од Борко и Митко Јанчев.Ovaj sostav vi e najslabiot vo poslednite 3-4 godini. Stole go izbrkavte, naprajvte kaj nas so to ekstra zasiluvanje))
P.S denes na nasa tribina si sedese Stole, da ne vi e skaran nesto ?![]()

Do kaj si so infoto od prva ruka brat sho vika igracot?Нема поголема пофалба за нас од тоа што внимателно ја следиш содржинава на наша страна.
Браво.
Туку вие Алиловиќ уште го чекате на аеродром?
Коа би се позамарал со вашиот тим, како што се замараш со нашиот тим, би требало да знаеш дека Кузмановски ви бега у Пик Сегед, од прва рака инфо, од играч на Пик Сегед.

Абе вие поеќе пишувате на наша тема одколку на ваша, преокупирани сте со Вардар, маме му ебам, јак комплексDo kaj si so infoto od prva ruka brat sho vika igracot?![]()
![]()
![]()
Za vcera nekoja teorija nema nova? Koj ke bidi sampion da uplatime nemas info od najprva ruka?![]()
Ke se cudev ako vratese nesto drugoАбе вие поеќе пишувате на наша тема одколку на ваша, преокупирани сте со Вардар, маме му ебам, јак комплекс

Исто мислам и јас. Нагазни мини ке имаат шурчињата, и тоа доста, а богами и ние да бидеме реални. Просечен им е составот, иако за разлика од нас они се константно во заблуда дека имаат јак тим. Во лига шампиони ќе се види тоа одма. На првата понормална одбрана, голот нема да го видат, пошо еден нормален бек немаат. Така да, во право си, има тука цела сезона да се ора, па преоден рок пак кој ќе биде исто доста важен. Ја мислам баш дека вака тргна сезоната за нас, ќе ги ебеме кога најмногу треба.Вчера натпреварот на се личеше, само не на натпревар на две најдобри екипи. Очигледно е дека од година во година и двете екипи се квалитативно послаби, наместо и двете да дадат гас и да одат напред. Двете екипи со судни маки ќе се мачат во Охрид и Автокоманда, теоретска шанса нема лесно да добијат таму натпревари, така што тешко дека пресудни ќе бидат меѓусебните натпревари. Промашени засилувања и кај нас и кај нив, кај аптекариве пресудни беа словенецот кој до пред 3 месеци беше тешка мизерија, баирчанецот и бисексуалецот, сите други на линија просек-мизерија како кај нас. Инаку, може анкета да се стави кој тренер прв ќе лета, дали нашиот или шпанецот, по мое мислење и двајцата нема да дочекаат крај на сезона.
Мислам дека ова првенство ќе биде најизедначено, каша попара, па нема да ме чуди и некој од нас и битолчаниве да не биде шампион, посебно ако останат со вакви ростери.
Па шо сакаш да ти пишам,не сум ја по теориите на заговор. Победивте и тоа е тоа,ете некои дечки погоре имаат напишано подетаљно, јас го делам истото мислење со нив,да не се повтараме, дај не се понашајте ко супер глоб да сте освоиле,олабјате малцеKe se cudev ako vratese nesto drugo![]()