Фан клуб - РК Вардар

Сега би било супер да се пуштат сезонски со пристапна цена и со кои во фан шопот би се добивало попуст.
Пример 2000 сезонска со која во фан шопот имаш 20% попуст, и предност за купување карта доколку се пласираме следна фаза во Европа.
Лани сезонските важеа и за елиминационата рунда, ама не ја пројдовме групата. :D

Сега би било супер да се пуштат сезонски со пристапна цена и со кои во фан шопот би се добивало попуст.
Пример 2000 сезонска со која во фан шопот имаш 20% попуст, и предност за купување карта доколку се пласираме следна фаза во Европа.
Kakvi 2000 :))) ispod 6000 nema sansa. Ke ja vrzat so domasno prvenstvo garant

Ми фатија око повеќето од новиве играчи вака на прва, Боно особено. За Пољакот десно сеуште не сум убеден.

Анастасовски доста добар денеска, ќе видиме дали ќе успее да изгледа исто и против посериозни противници.

Чупко сите ги изротира, вклучувајќи го и Богдановски на гол со исклучок на Танкоски. Претпоставувам дека најдоцна до нова година и он ќе си бара друг тим, пошто не верувам дека ќе добива минутажа освен против некоја од послабите македонски екипи кога ќе одмараат носителите на неговата позиција.

Последно уредено:
Ми фатија око повеќето од новиве играчи вака на прва, Боно особено. За Пољакот десно сеуште не сум убеден. Анастасовски доста добар денеска, ќе видиме дали ќе успее да изгледа исто и против посериозен противник. Чупко сите ги изротира, вклучувајќи го и Богдановски на гол со исклучок на Танкоски. Па претпоставувам дека најдоцна до нова година и он ќе си бара друг тим, пошто не верувам дека ќе добива минутажа освен против некоја од послабите македонски екипи кога ќе одмараат носителите на неговата позиција.
Ili ako treba da se dade utakmicata :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom