- Член од
- 19 август 2010
- Мислења
- 4.520
- Поени од реакции
- 11.552
Овој Кирца ептен пролупа од коа стана тренер.ДрскоЛегендите вложиле жалба со видео од 30 “грешки” на нивна штета…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овој Кирца ептен пролупа од коа стана тренер.ДрскоЛегендите вложиле жалба со видео од 30 “грешки” на нивна штета…
Ilija go fati vrvot na zalez na karieraТолку и од Раул во ПСЖ.
Муабетот ми е дека сите што излегоа надвор од Вардар од оние шампионски генерациии се без некој посбен успех, после Вардар.
Раул и Роберто, Карачич и Душебаев,Скубе Криштопанс, Мораеш, Глеб, Абутович, Шишкарев..
Го фати Илија со двете раце на залез на кариера.Ilija go fati vrvot na zalez na kariera
Ќе ни го земе Абутович и Пелистер, најверојатно и жена му.Ете Абутович ќе земи титула со Пелистернајвероватно и двојна
![]()
Ako ne si ide portugalecot, znači nema da pazarime ništo novo na desno krilo.
И он е врзан со договор до 2026. Мене добар впечаток ми остави на тие мечеви на кои што играше сезонава, не знам зошто Милано го закова на клупа последниве неколку мечеви.Ako ne si ide portugalecot, znači nema da pazarime ništo novo na desno krilo.
И он е врзан со договор до 2026. Мене добар впечаток ми остави на тие мечеви на кои што играше сезонава, не знам зошто Милано го закова на клупа последниве неколку мечеви.

жива вистина кога беше помлад не беше ни приближно добар колку сега според менеЗа Џомба одлично што го продолжи договорот, стварно колку е постар толку подобро игра