Фан клуб - РК Вардар

Мислам дека треба да го заборавиме Кара.

Туку, на толку странци, кои ќе бидат македонските играчи во составот? Освен Мечка, еден македонец немаме кој може да заигра, ако си отидат Аларов и Томи (не дека и овие беа класа). Танкоски ако добие некаква шанса и тук таму по некое просечно крило, плус Гогов.
Со правилата во лигата, потребно е да имаме многу поквалитетни македонци, ама...
Со буџетот кој се најавува, овие засилувања ми се онака, плус ќе фаќаат место за странци. Ти немај ниту еден добар македонец, ама за да освоиш другите треба да ти се 3 класи подобри од странците на конкурентите.

Овие што ги земавме се топ, него грешка воочлива која ја направивме како не го земавме оној Мартин Ивановски, кој успеа да го прибере Кире во Алкалоид. Супер млад македонски ракометар кој има доста сличен стил со Митев. Не знам како промашуваме со такви работи.

Нема поголема пофалба за нас од тоа што внимателно ја следиш содржинава на наша страна.
Браво.
Туку вие Алиловиќ уште го чекате на аеродром?
Коа би се позамарал со вашиот тим, како што се замараш со нашиот тим, би требало да знаеш дека Кузмановски ви бега у Пик Сегед, од прва рака инфо, од играч на Пик Сегед.
Што ја следи? А бе јас не верувам некој вардарец поголем пост да напишал на подфорумов од него
Ова ако не е опседнатост ондак не знам што е

Коа би се позамарал со вашиот тим, како што се замараш со нашиот тим, би требало да знаеш дека Кузмановски ви бега у Пик Сегед, од прва рака инфо, од играч на Пик Сегед.
Леј другарчето ракометар од Пик Сегед ти кажа ахахахах. Де прашај го за десно крило шо ќе прајме оти три ќе имаме од наредна да не го земват и Богдан или Костески во Алкалоид ќе оди па Богдан ќе остани и те молам види дали знај нешто на среден дали ќе земваме нешто.
Фала

Dali nekoj znae kakva e situacijata so Krsmančič, pošo ne go vidov na teret poslednive natprevari?

1000009056.jpg
Автоматски споено мислење:

Pak go nema Krsmančič. Ebate, dojdov u situacija da se nerviram koa ne igra Krsmančič. A i kao da ne se nerviraš koga na taka važna pozicija ostanavme samo so Nikolič ( koj e diskutabilen na centar) i faking Tankovski. Bar golmanive da stignat do 10 odbrani, so ogled na toa kako branat ke bide premija.

Последно уредено:
Коњон Коиј зошто долго време не игра? Промашени премногу пенали за едно полувреме. Можевме комотно 4-5 гола разлика на полувреме да водевме.

Борозан каква кариера можеше да има ако беше добар во главата.
Вуко ваков како што е вп моментов е бог и батине за било кој играч на негова позиција у лигава.

Коњон Коиј зошто долго време не игра? Промашени премногу пенали за едно полувреме. Можевме комотно 4-5 гола разлика на полувреме да водевме.
Избега Коиј да игра Германија втора лига од коа ги испоплукафме Холанѓаните на светско

Избега Коиј да игра Германија втора лига од коа ги испоплукафме Холанѓаните на светско
Не е отиден уште, ама не го игра Милано. Го видов пред некој ден пред сала.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom