По мене Пелистер ќе влезе со сигурност во групите од ЛШ. Може и Порто да извиси. Кои се португалците па две екипи да имаат во ЛШ.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Порто ќе добие, јас би рекол дека посериозен противник на Еурофарм им се Кадетен, него Елверум, ама ајде да видиме...По мене Пелистер ќе влезе со сигурност во групите од ЛШ. Може и Порто да извиси. Кои се португалците па две екипи да имаат во ЛШ.
Милијарда на Х.М може се чекаЗначи полека, се чекаат уште парите, се во свое време ќе биде, од сигурни луѓе е Борко > Ал Келафи![]()
![]()

Neli afrikanski igrači se rizik, bolje bilo balkanski. Eve sea srbin doagja, pa pak ne čini. Ne se nadevajte be na jaki iminja, nema toa. Stvarno ne znam na kakvi iminja se nadevate deka ke dojdat. Kakov Lazar Kukič on e trenutno Hansen za nas. Ako se sredat nekoi raboti može da se nadevame na pokvalitetni rakometari, do togaš ova si e plafonot. Ne znači deka momakot e loš, ke vidime kako ke se pokaže. Može ke iznenadi kako Nikolič i Srdanovič. Golmanot me kopka, mnogu važna pozicija.Дајте нешто од играчов на youtube ако го има да го видимеAbe i vas ne može da vi se najde krajotNeli afrikanski igrači se rizik, bolje bilo balkanski. Eve sea srbin doagja, pa pak ne čini. Ne se nadevajte be na jaki iminja, nema toa. Stvarno ne znam na kakvi iminja se nadevate deka ke dojdat. Kakov Lazar Kukič on e trenutno Hansen za nas. Ako se sredat nekoi raboti može da se nadevame na pokvalitetni rakometari, do togaš ova si e plafonot. Ne znači deka momakot e loš, ke vidime kako ke se pokaže. Može ke iznenadi kako Nikolič i Srdanovič. Golmanot me kopka, mnogu važna pozicija.

Пак ќе се бориме за титула, ама повторно ќе немаме ротација, за разлика од Пелистер. Стварно очекував бар некој поквалитетен среден бек, па уште и голман ако донесат некој анонимус...Ми мириса дека ќе испадне тешка превара од играч, нешто како Гојковиќ, барем да е некој помлад да имаме надеж дека ќе се покаже, овој 32 години, досега играл во Чурго, Анаитасуна, Слога Пожега и Југовиќ.
По видеата гледам дека има барем 10 кила вишок и последниве сезони игра ракомет со одење.
Се надевам на уште еден квалитетен среден бек и голман, што по досегашниве трансфери чисто се сомневам дека ќе ги видиме, прашање е колку воопшто можеме да договориме нешто добро во овој период од годината.
Ништо не правиме и наредна сезона, ќе чекаме подобри времиња.
И мене не ми се гледа позитивно.Ми мириса дека ќе испадне тешка превара од играч, нешто како Гојковиќ, барем да е некој помлад да имаме надеж дека ќе се покаже, овој 32 години, досега играл во Чурго, Анаитасуна, Слога Пожега и Југовиќ.
По видеата гледам дека има барем 10 кила вишок и последниве сезони игра ракомет со одење.
Работата е што за оваа сезона сите имавме поголеми очекувања. Не дека паѓаме на баснословни приказни од штабови, ама со падот на сдс и намаленото влијание на фаци како Груби кои константно ги кочеа вложувањата во Вардар од град Скопје, за очекување е да се подобри финансиската ситуација во ФК и РК Вардар. Борко сигурно ќе се дограба до некаква повисока позиција о самиот он најави посилен состав и поголема стабилност.Abe i vas ne može da vi se najde krajotNeli afrikanski igrači se rizik, bolje bilo balkanski. Eve sea srbin doagja, pa pak ne čini. Ne se nadevajte be na jaki iminja, nema toa. Stvarno ne znam na kakvi iminja se nadevate deka ke dojdat. Kakov Lazar Kukič on e trenutno Hansen za nas. Ako se sredat nekoi raboti može da se nadevame na pokvalitetni rakometari, do togaš ova si e plafonot. Ne znači deka momakot e loš, ke vidime kako ke se pokaže. Može ke iznenadi kako Nikolič i Srdanovič. Golmanot me kopka, mnogu važna pozicija.