Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Буквално. На него оди натпреварот. Во прво полувреме океј што ги играше да чува тврд резултат, ама во второто требаше да менува уште од сам почеток. Меѓутоа и они немаат некој тренер во Бране, така да во Скопје со комплетна екипа може да ги победиме.Ја изгуби утакмицава стручњакот покрај линија што мавта со раце и се дере ко нездрав,у клучен момент заради него добивме 2 минути,од таму се тргна надоле,тактичка поставеност мизерија.Томовски исто така оваа утакмица далеку испод просек,единствена светла точка Мечка и Николиќ,другово све катастрофа.
Море мрш да ти ебам се што имаш.Ќе пишував бидете здрави и живи, ама.. Ни вие сте здрави, ни клубот е жив.![]()
Титулата ќе ја ебиш?Море мрш да ти ебам се што имаш.
Ма и неа ако така ја викаш сестра ти.Титулата ќе ја ебиш?
Ќе те најдам ќе те ебам и тебе и тие дома што не сакаат храна да ти дадат да јадеш.Ќе пишував бидете здрави и живи, ама.. Ни вие сте здрави, ни клубот е жив.![]()
Нели кавадарчанец беше или заборави дека глумеше Лозар?Титулата ќе ја ебиш?
Се јави болесникотЌе пишував бидете здрави и живи, ама.. Ни вие сте здрави, ни клубот е жив.![]()
Пред тие две минути кои одат на душа на Недановски ги повредија од Еурофарм и Лазаревски и Карапалевски. Тогаш и направија пресврт шурите.Ја изгуби утакмицава стручњакот покрај линија што мавта со раце и се дере ко нездрав,у клучен момент заради него добивме 2 минути,од таму се тргна надоле,тактичка поставеност мизерија.Томовски исто така оваа утакмица далеку испод просек,единствена светла точка Мечка и Николиќ,другово све катастрофа.
da ti ja suspendira zena ti dundata tebeBorko go napadnale na tribina vo Bitola posle utakmicata. Trgnal da si odi od obicen izlaz, se rabotelo za nekolku samari i boksovi.
Nieden "medium" nema muda da objavi. Za razlika od toa, da mu se sluci na bilo koj od Bitola vakvo nesto vo SKopje, pa i na nekoj ekonom, za toa ke se trubi 3 meseca po mediumi. Vardar deka e los, vakov takov onakov, ne cinel, pa divi bile navivacite Komiti ne znam sto.
Ke ima li RFM jajca da go suspendira terenceto vo Bitola do kraj na sezonava ili da go suspendira za publika?
Еби се бе па ти сељандуро една, како може вакви случувања да оправдуваш.da ti ja suspendira zena ti dundata tebe
sho ocekuvashe ta svinjata skapana drugo sho kur bara da idi megju lugjeto da se mesha
i najnovo picheto goce se ohrabri kur da vadi na sred bitola da ti ebi facata grda cel grad lajnar eden gjubre provokatorsko
ma neka se goni ta svinjata be namerno sho se mesha megju lugjeto se znaj tie se uslovite be iljada upravi na vardar se smenaja toj prv ke voveduva na tribina sa se pojavuva gnasa provokatorskaЕби се бе па ти сељандуро една, како може вакви случувања да оправдуваш.