Фан клуб - РК Вардар

@RedBlack јас мислам треба да ог прташаш овој од Метлаург што одговара на прашањата дали знае кога плаче срната. :)

Одговор: Срната е жива и здрава и не плаче.

:pos:

JV+Cannon.jpg

Еве топ со соодветни димензии[DOUBLEPOST=1400455103][/DOUBLEPOST]
@RedBlack јас мислам треба да ог прташаш овој од Метлаург што одговара на прашањата дали знае кога плаче срната. :)
Ќе прашува во соблекувална ќе мисли прекар некој е тоа што не го знае

hahaha trbea bogami, go pisav ova pred utakmicava so metalrug u autokomanda :D ako nekoj neznae neka kaze :D

hahaha trbea bogami, go pisav ova pred utakmicava so metalrug u autokomanda :D ako nekoj neznae neka kaze :D

Брат ајде уште некое прашање жити се, урлам дома, а треба да стнам за 5 саати :icon_lol:

РедБлек да организира гостување ќе напуни цел автобус со грофици, црвено вино и шах ќе игра со сите нема да ги пипка. Секако у позадина само една песна ќе врти 1000 пати на рипит - Розо моја. :D
Помина Розо моја, сега хит ни е:
Рефренот го посветуваме на титулите во ракомет и фудбал, како и на пласманот на Европа во фудбал :icon_mrgr:

Сте ја ебале и вие работата сеа. Него нека ми пише некој по пп за форава со срнава не ја знам :D

Помина Розо моја, сега хит ни е:
Рефренот го посветуваме на титулите во ракомет и фудбал, како и на пласманот на Европа во фудбал :icon_mrgr:

Eeee taka nekako u pm koa se vrakavme neli ja pusti majstorot :D Ali i rozata ke ide obavezno pocesna pesna e taa :D[DOUBLEPOST=1400455482][/DOUBLEPOST]
Сте ја ебале и вие работата сеа. Него нека ми пише некој по пп за форава со срнава не ја знам :D

Epa srnava place samo koga ke go uapes jelenot za muda :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom