Незапирливи 1903/87
Изгорен за Вардар
@RedBlack јас мислам треба да ог прташаш овој од Метлаург што одговара на прашањата дали знае кога плаче срната.![]()
Одговор: Срната е жива и здрава и не плаче.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@RedBlack јас мислам треба да ог прташаш овој од Метлаург што одговара на прашањата дали знае кога плаче срната.![]()
hahaha trbea bogami, go pisav ova pred utakmicava so metalrug u autokomandaako nekoj neznae neka kaze
![]()
Помина Розо моја, сега хит ни е:РедБлек да организира гостување ќе напуни цел автобус со грофици, црвено вино и шах ќе игра со сите нема да ги пипка. Секако у позадина само една песна ќе врти 1000 пати на рипит - Розо моја.![]()
Помина Розо моја, сега хит ни е:
Рефренот го посветуваме на титулите во ракомет и фудбал, како и на пласманот на Европа во фудбал![]()
Сте ја ебале и вие работата сеа. Него нека ми пише некој по пп за форава со срнава не ја знам![]()
Тешко на неутралните што влагаат и што читаат ова![]()
Аааааааааааа за една титулааааааа, оној што силно љуби мора да губииии, туѓа си бескрајноооо...![]()
Не бе странициве у букмарк идат вечно ќе ги памтам, со солзи се смеам ејПа за што си модератор? Префрли не во ШК Вардар![]()
Нема неутрални, или си дел од нас или не си![]()