http://www.rkvardar.com.mk/mk/news/vardar/791-2014-02-01-14-31-07
Тешко нас ако не го опорават до тогаш
Тешко нас ако не го опорават до тогаш

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://www.rkvardar.com.mk/mk/news/vardar/791-2014-02-01-14-31-07
Тешко нас ако не го опорават до тогаш![]()
Многу е јако дека два пати го цитирав тајм аутот на Металург во фан клубот на комшикиве и два пати ми го избришаа. Дали приметивте што се збореше?
Да го ебам јас него у гз. Ако свири за нив, сите на него. Па нека се брука.
Сељак останува сељак, па макар играл четвртфинале во Лига на шампиони.
Многу е јако дека два пати го цитирав тајм аутот на Металург во фан клубот на комшикиве и два пати ми го избришаа. Дали приметивте што се збореше?
Е добро де, таков принцип на работа имаат од управата на Вардар, или на Мктикетс, кој и да е одговорен за тоа. Не значи дека ако на Камп Ноу така било, секаде на друго место е исто.
Јас од Тетово сум, 3 пати онлајн земавме карти и ги мењавме на билетара без никаков проблем а сигурно не ги мењавме 2 саати пред утакмица. Дури и кога со Металург играа, наместо ваучерите за таа утакмица, по грешка сум ги испринтал тие за со ПСЖ па дечките на билетара беа љубезни, проверија со име и презиме дека иаме купено онлајн и ни дадоа карти.
Kazi sto se slucuvalo, ne gledavМногу е јако дека два пати го цитирав тајм аутот на Металург во фан клубот на комшикиве и два пати ми го избришаа. Дали приметивте што се збореше?
Kazi sto se slucuvalo, ne gledav
"Момци ајде издржете мораме да ги тепаме овие, кога ги тепавме Пик Сегед слободно можевме да се прогласиме за шампиони на Македонија, ако ги тепаме овие и ЛШ ќе освоиме, по можност со 3 гола разлика, за да не јадат гомна Вардарци"
![]()
Kazi sto se slucuvalo, ne gledav
Имаше некоја гужва, во која Вугринец доби црвен картон. Дали бил заслужен или не, не можам да коментирам бидејќи не знам што дофрлил типов на судиите. После црвениот, сите им се нафрлија на судиите - класика однесување за Автокоманда. Што е битно што играат со еден европски гигант како што е Веспрем кој се довлечкал од Унгарија. И врв на тоа беше тајм аутот кој следеше. Не беше Лино, според гласот мислам дека беше некој од репрезентативците - Ванчо или Миркуловски. Во секој случај, професионално.
И мислам дека доволно им отстапивме место и време во нашиот фан клуб, ова сепак беше за кај нив, но во рок од 10 секунди ми беше избришан постот. Во два наврати.
Класично однесување за Автокоманда??? Жими се не знаете некогаш што зборите. И за Вардар да се случеше вакво нешто, истото однесување ќе го гледавме, а и за репрезентација ќе беше истото. Таков народ сме, а не е до Автокоманда. Читам тука и смешни сте со коментариве.
Кога ќе се случи ќе збориме, сега за сега единствен тим што плаче и плука по судиите во секоја прилика се тимот од Автокоманда. Класика...
Класично однесување за Автокоманда??? Жими се не знаете некогаш што зборите. И за Вардар да се случеше вакво нешто, истото однесување ќе го гледавме, а и за репрезентација ќе беше истото. Таков народ сме, а не е до Автокоманда. Читам тука и смешни сте со коментариве.
Вујовиќ никогаш не пробуваше да се тепа со сите нели? Или тоа е минато, па го заборавивте? Сега сте од високото добро утро, нема повеќе плачење а? Како ПСЖ ќе станете