Фан клуб - РК Вардар

Со 4 трибини ќе си биде бе, лошо си видел како работат до јуни- јули може да биде готова.

Знам многу брзо ја градат за идна сезона изгледа и ќе биде. Чудно ми падна зашто гледам три трибини веќе се дигнати а оваа од страна на булевар не ја гледам.

Јас мислам дека читав некаде дека ке биде како Борис, со 3 трибини, ама не ме фаќајте за збор.

Јас мислам дека читав некаде дека ке биде како Борис, со 3 трибини, ама не ме фаќајте за збор.

На сликата и на мене така ми делува, дека ќе е со три трибини, штета ќе биде да немаме во државата „арена“ со четири трибини, асална.
Bc6k1roCcAEdF96.jpg

Не знам дали некој веќе има напишано а и јас доста доцнам, :icon_mrgr: дури сега гледам дека нашиве имале хуманитарна акција и делеле пакетчиња...Браво за акцијава :)

Или во ракометните кругови попознат како „мозокот“ позади Талант Душебаев во Атлетико.

Ова по мене е можеби убедливо најдобриот потег за тренерската позиција (после Талант).

За квалитетите на Раул Гонзалез мислам дека @bbbbbb може да каже повеќе. :)

Уште коа пиша ббб, знаев дека се работи за помошникот за талант, затоа и он се израдува толку. :D

Клуб во Клуб, РК Вардар го купи ФК Вардар... :)

Па лесно може најголем добитник во ситуацијава да испадне РК Вардар, аналогнона примерот на ЖРК. Ако Самс повеќе се посвети на фудбалот (ма да сезонава нема теорија да се замара со вукојебинскава лига) а ракометот го остави на „стручни“ луѓе ко што направи со ЖРК, не би требало да се случуваат турбуленции ко до сега. Инаку Раул веќе по трет пат го најавуваат како иден тренер... :cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom