Фан клуб - РК Вардар

nema smisla da te plukam pred sestra ti... aj sega trk po amburger so uck
Слаб си знам можеш подобро и поагресивно. И по муабето се гледа кој е маж во куќата шо незнае да опцуе страм му било од партнерот.
Потегни ја сестрами за средната нога знам дека го обожаваш тоа.

@kano Во кој лош трип си влезен по по по. Види можеби си имаш и помочано а ти си мислиш дека си влажен од друга работа.
Ако ти треба помош за некоја институција кажи, и така питате насекаде, ќе нема страм и за твоја помош да се најде начин (ако ти помогне тоа)

@kano Во кој лош трип си влезен по по по. Види можеби си имаш и помочано а ти си мислиш дека си влажен од друга работа.
Ако ти треба помош за некоја институција кажи, и така питате насекаде, ќе нема страм и за твоја помош да се најде начин (ако ти помогне тоа)

abe seljak eden daj dogovorete se tamu u toa opstinata da vi ja izgradat taa stazata za tocaci sto EU vi ja finansira i veke so godini ne ste sposobni da ja izgradote pa da izlezes malku od seloto kaj so zivees. toa rekot ti vi ima ubieno i poslednite mozocni kelii. vrati si se na vasata tema koncentriraj se na rabotnik i svirkaj si...

zalosno e sto voopsto igrate vo evropa sram ste za drzavata eabate toa kretenite...

abe seljak eden daj dogovorete se tamu u toa opstinata da vi ja izgradat taa stazata za tocaci sto EU vi ja finansira i veke so godini ne ste sposobni da ja izgradote pa da izlezes malku od seloto kaj so zivees. toa rekot ti vi ima ubieno i poslednite mozocni kelii. vrati si se na vasata tema koncentriraj se na rabotnik i svirkaj si...

zalosno e sto voopsto igrate vo evropa sram ste za drzavata eabate toa kretenite...
Тоа е тој кенгурот кој го знаеме сите, ќути јас си реков скрос мекич си станал а сеуште фрлаш искри од очите.

ushte nikakvo info koj nema da vi igra osven japanac, sho e ova kako da ne se somnevame vo vistinata ?! haha

Од муабетите дека јапонецот е трета четврта класа и дека не го бива, дојдовме до тоа цело с. битола да ја прати јапонска репрезентација на азиски квалификации за да видат дали ќе дое или не во шталата… :D

До кога ќе го игра Тупакот јагуриновски ебати копилето гнасно глупо
Автоматски споено мислење:

До кога ќе го игра Тупакот јагуриновски ебати копилето гнасно глупо. Пушти го Кубанецот

Јагуриновски шуто Муле глупо

Сега им е шанса со пола играчи на Вардар што се болни. Комплексите од лига на шампиони што ,,победуваат" секоја утакмица не можат да ги преболат.

Очекувам после тука да дојдат на форумов од ,,шампионите". Сиротињите да се израдуваат малце, бидејќи не се знае кога ќе имаат ваква прилика уште еднаш.

Толку глупо створење Јагуриновски аман вади гооооо бе глупото копиле

Се изнервирав поради неспособниот продаде 10 топки идиотот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom