Фан клуб - РК Вардар

nema smisla da te plukam pred sestra ti... aj sega trk po amburger so uck
Слаб си знам можеш подобро и поагресивно. И по муабето се гледа кој е маж во куќата шо незнае да опцуе страм му било од партнерот.
Потегни ја сестрами за средната нога знам дека го обожаваш тоа.

@kano Во кој лош трип си влезен по по по. Види можеби си имаш и помочано а ти си мислиш дека си влажен од друга работа.
Ако ти треба помош за некоја институција кажи, и така питате насекаде, ќе нема страм и за твоја помош да се најде начин (ако ти помогне тоа)

@kano Во кој лош трип си влезен по по по. Види можеби си имаш и помочано а ти си мислиш дека си влажен од друга работа.
Ако ти треба помош за некоја институција кажи, и така питате насекаде, ќе нема страм и за твоја помош да се најде начин (ако ти помогне тоа)

abe seljak eden daj dogovorete se tamu u toa opstinata da vi ja izgradat taa stazata za tocaci sto EU vi ja finansira i veke so godini ne ste sposobni da ja izgradote pa da izlezes malku od seloto kaj so zivees. toa rekot ti vi ima ubieno i poslednite mozocni kelii. vrati si se na vasata tema koncentriraj se na rabotnik i svirkaj si...

zalosno e sto voopsto igrate vo evropa sram ste za drzavata eabate toa kretenite...

abe seljak eden daj dogovorete se tamu u toa opstinata da vi ja izgradat taa stazata za tocaci sto EU vi ja finansira i veke so godini ne ste sposobni da ja izgradote pa da izlezes malku od seloto kaj so zivees. toa rekot ti vi ima ubieno i poslednite mozocni kelii. vrati si se na vasata tema koncentriraj se na rabotnik i svirkaj si...

zalosno e sto voopsto igrate vo evropa sram ste za drzavata eabate toa kretenite...
Тоа е тој кенгурот кој го знаеме сите, ќути јас си реков скрос мекич си станал а сеуште фрлаш искри од очите.

ushte nikakvo info koj nema da vi igra osven japanac, sho e ova kako da ne se somnevame vo vistinata ?! haha

Од муабетите дека јапонецот е трета четврта класа и дека не го бива, дојдовме до тоа цело с. битола да ја прати јапонска репрезентација на азиски квалификации за да видат дали ќе дое или не во шталата… :D

На циганов што брани за Еурофарм се да му ебам.

Николич добар.

Голманите непостоечки, мора да проработат барем малку.

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom