Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сам го напиша ова или во придружба на старател, обично си по агресивен.ok e shura, ne mora tolku filizofija ke ti pukne mozocheto...
Сам го напиша ова или во придружба на старател, обично си по агресивен.
Слаб си знам можеш подобро и поагресивно. И по муабето се гледа кој е маж во куќата шо незнае да опцуе страм му било од партнерот.nema smisla da te plukam pred sestra ti... aj sega trk po amburger so uck
Потегни ја сестрами за средната нога знам дека го обожаваш тоа.
@kano Во кој лош трип си влезен по по по. Види можеби си имаш и помочано а ти си мислиш дека си влажен од друга работа.
Ако ти треба помош за некоја институција кажи, и така питате насекаде, ќе нема страм и за твоја помош да се најде начин (ако ти помогне тоа)
Тоа е тој кенгурот кој го знаеме сите, ќути јас си реков скрос мекич си станал а сеуште фрлаш искри од очите.abe seljak eden daj dogovorete se tamu u toa opstinata da vi ja izgradat taa stazata za tocaci sto EU vi ja finansira i veke so godini ne ste sposobni da ja izgradote pa da izlezes malku od seloto kaj so zivees. toa rekot ti vi ima ubieno i poslednite mozocni kelii. vrati si se na vasata tema koncentriraj se na rabotnik i svirkaj si...
zalosno e sto voopsto igrate vo evropa sram ste za drzavata eabate toa kretenite...
Па нека идат виросани во Битола и нека си се искашлаат во салата убаво и готово. Нека му ја мислат после тие.