Фан клуб - РК Вардар

Пет минути се смеам на веста. Ова но јас ко најголем песимист немаше да го предвидам. Каде играше Велко минатава полусезона? Во Струга?
Знам лани и во напад го ставаа во Металург во втора лига, со репчето врзан позади.
Што е следно, да го вратиме Јовчевски од мртвите?
Јасни се амбициите на клубот...

И ја мислам дека ова е безвезе трансфер. Тотално делуваше во аут човеков пред некоја година, а не па сеа.

Пет минути се смеам на веста. Ова но јас ко најголем песимист немаше да го предвидам. Каде играше Велко минатава полусезона? Во Струга?
Знам лани и во напад го ставаа во Металург во втора лига, со репчето врзан позади.
Sledno e Butino na krilo ako zamini Manaskov :pipi:

За смешнава лига и нашиот директен конкурент за титула таман си е.

Леле кога под пАлистер ќе се разбере дека данецот од наредната сезона доага у Вардар , а не се враќа у Фредериција , има хаУс да бидИ под Тумбекафе :vozbud:

Леле кога под пАлистер ќе се разбере дека данецот од наредната сезона доага у Вардар , а не се враќа у Фредериција , има хаУс да бидИ под Тумбекафе :vozbud:
Ne drapaj kolcista .... hehe

pogore procitav uba teorija, poverojatno e butino seloto na krilo da zaigra od kolku ova haha

А Мите Караиванов? :pipi:

Ќе го платите со парите од кромидот од драчево:kezec:

Ova bila bombata so ja cekavte dolgo vreme, abe ova ispadna atomska bomba upm.

Ova bila bombata so ja cekavte dolgo vreme, abe ova ispadna atomska bomba upm.
Се напна ти за бомбата па за бомбата , чекај , рано е уште !!!
Автоматски споено мислење:

Ќе го платите со парите од кромидот од драчево:kezec:
Спремте си вие нова парола , лани го ругавте Мандалиниќ , сеа данецов ви е на ред
А дали од кромидот , дали од лукот , пара ќе се најде , а вие пак ќе го јадете немиен и во Скопје и таму В село

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom