Фан клуб - РК Вардар

Dali e moguće grevovive da im zemale zname na nekoi random likovi i da se falat so toa!? Hahshhhaa lelele kompleksiiii. Toa ti e isto ko onoj kretenot bitolski što zamara na fejs, Ace ili kako i da beše (edna šinik cepanica) da dojde so zname na natprevar i Komiti da mu lupnat dva šamara da mu zemat znameto i da se falat so padnato zname na čkembari. Kakvi pacienti :facepalm:
Deckoto bese so deteto na utakmica...

Po plazite i stadionite...
Секоја чест,сте земале знаме од обичен фан што бил дојден на натпреварот со детето.
Тоа е таа ултрас култура која ви ја краси групата.FB_IMG_1661027607448.jpg

Епа кога одат со деца по утакмици не треба да се курчат да веат знамиња, глуп еден.
Во ред е да се фалат дека земале знаме од обични фанови, ама тоа да го претставиш како да си зимал знаме на навивачка група, е тука треба да си болен во мозокот.

Dali e moguće grevovive da im zemale zname na nekoi random likovi i da se falat so toa!? Hahshhhaa lelele kompleksiiii. Toa ti e isto ko onoj kretenot bitolski što zamara na fejs, Ace ili kako i da beše (edna šinik cepanica) da dojde so zname na natprevar i Komiti da mu lupnat dva šamara da mu zemat znameto i da se falat so padnato zname na čkembari. Kakvi pacienti :facepalm:
Ај тоа, ама да се фалиш дека си го освоил турнирот чие финале беше прекинато и одлучено да се доигра на пенали!?? Dafuq!? :icon_lol: :icon_lol: :confused:

future legend loading

Никаква најава од страна на групата за денешниот натпревар, после вакви проблеми, место да пука салата, за овие цени на картите, треба да има минимум 3-4.000 денес...

Никаква најава од страна на групата за денешниот натпревар, после вакви проблеми, место да пука салата, за овие цени на картите, треба да има минимум 3-4.000 денес...
Огромен минус и нема оправдувања за тоа.
Устава пена ми фати од ломотење на таа тема. Сепак, тие што се најредовни на фудбал и ја држат групата, не сакаат ракомет. Тоа не е поврзано со успесите на клубот, едноставно и кога игравме во ЛШ, повеќето од нив не доаѓаа на утаимици. Се држат до тоа дека навивање во сала не е за навивачи. Бројката секогаш ја правеле 2-3 подгрупи и луѓе кои доаѓале ради добриот ракомет, а на фудбал истите ретко одат.

Секако се договараме да одиме да понавиваме семкарски :)

Очекувам не повеќе од 1500 луѓе во сала. И пораз од Нексе. Они си ја надоградуваат екипата со години и мислам дека нема да ја пропуштат "село без кучиња" ситуацијата кај нас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom