- Член од
- 17 август 2014
- Мислења
- 3.850
- Поени од реакции
- 6.524
Поранешен вардарец допинг позитивен (g-sport.mk)
Руска работа..
Руска работа..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вардар Флетајрон.Немој Вардар Адора да се викаме.
Не сме во позиција многу многу да пребираме, секоја помош е добредојдена али стварно не знам дали е ова позитивно или не... Дека финансиски е моќен, моќен е, ама колку чесно би раководел Чифлиганец со клубот е прашањето... Се надевам Михо знае на кого да го остави клубот.
Toa e više do banana država. Vo takva situacija koj i da dojde može istoto da ne snajde, ne samo so Čifliganec. Ali sepak dokolku si pravno zaštiten polesno e koga togaš da izlezeš od gomnata.Ахаха, овој на пола скопје по 3 квадрата им украде, со договори со се, ти мислиш ако се потпише на лист хартија загарантирана е иднината на Вардар!?!?
Добро размислуваш, ама за оваа сезона мнооогу тешко сега за сега… За следната и те како има шанси и тоа големиГледам Кулеш у Ханофер оди. Михо да не го довлечка Фитиљот у Скопје?![]()
И Чупко си ја имаше таа навика.Од снимкиве што ги гледам од припремите мора да го пофалам Манасков,машала дечкото не штедел на јадење за време на паузата.
Сепак ова не е ништо ново за нас,Боре лани мислам дека рекордот го сруши кога се појави со +30 кила на прв тренинг.![]()
А Џамбо , легендата ненадминатаИ Чупко си ја имаше таа навика.![]()
Џамбо беше недопирлив у тој поглед!А Џамбо , легендата ненадмината![]()
поззДобро знам колку е добар Додиќ, ама минутажата која ќе ја добие тој подобро е да ја има некој играч кој би бил планиран во Вардар барем за наредни 3 сезони, па макар и да не е таленитиран како него, вака и Додиќ ќе го дооформиме како играч а за него Вардар ќе е само попатна станица, со вакви трансфери почвиме да заликуваме на Металург.
Од кога најавија дека не се игра ЛШ не сум во тек со ништо, дали е сигурно за следна сезона дека се враќа во ЛШ?Има најава за уште еден екстра класа трансфер, али сега за сега го држат у тајност името… А за следна сезона за во ЛШ, првиот трансфер ке ја стави цела битола на апарати…