Фан клуб - РК Вардар

Тале братот :oeoeoe:
Хм, братче колку што памтам ти на времето пишуваше за Тале дека бил најдобар подавач на пешкири, од каде сега ваков пресврт во мислењето. А бе македонска работа.

Тале ги поздрави со десетка без кромид: австралискиот кенгур, рускиот готвач и стручњакот центарски.

tale si gi najdi jajcata blagodarenie na vardar. fakt e deka bese picka predhodno ama ete vardar e vardar pa i od nego valjda nesto ke bide.

Тале ги поздрави со десетка без кромид: австралискиот кенгур, рускиот готвач и стручњакот центарски.

Nišo, koa ke ima i kromid togaš može da praime muabet:)))) Šala na strana, neka produži vaka ja ke bidam najsrekjen. Od druga strana ako dal sea 10 gola, ne znači deka 10 godini unazad ne e najpičkastiot rakometar i podavač na peškiri. Pozz Velgi

Хм, братче колку што памтам ти на времето пишуваше за Тале дека бил најдобар подавач на пешкири, од каде сега ваков пресврт во мислењето. А бе македонска работа.
А ти бе друже , мислиш дека сум озбилен со ова ????
Хахахахахаха

Ќе видиме каква песна ќе пееш,кога како кучка за две евра ќе избега од Вардар!

Значи си отиде и он , ја ме се сеќавам некого за кого постоел интерес да останал на крај кај нас !!! пЉус и сами избркавме еден тон играчи што сега ќе ни беа драгоцени
Важно да се одржува и да се надградува светската класа на Тале , он ќе им игра на сите сам

Најверојатно е финансиска неизвесност во прашање. Нашиве не им го продолжуваат договорите зошто гледаат што пари ќе соберат за следната година, затоа и 1+1 договори даваат. Играчиве прашуваат за нов договор, овие викаат, чекај, на играчиве не им влева тоа доверба, и со бараат чаре.

Хахахаха, ЕХФ каква тензија им прави. :pos:
Автоматски споено мислење:

Валчак изгледа дефинитивно си оди, се шпекулира со Спортинг.

Attachments

• Screenshot_20220321_102929.jpg
    Screenshot_20220321_102929.jpg
    505,9 KB · Прегледи: 80
Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom