Фан клуб - РК Вардар

Фала му на горниот немам ништо со провинција :cuc: !
И тоа со виножито боја ви е некоја локална селска финта што само вие си ја разбирате и ви е смешна .
Селата ваши ги знам затоа што на работа имам двајца доселени во големиот град и кога ќе се “забрават” цепаат на дијалект и “зборват” за завичајот ( се додека не ги опоменеш па се враќаат во нормала) .
Опинци има тука останато само оние на татко ти што ги “забрави” кога ја бараше дада ти по студенските домови во Скопје !!!
Автоматски споено мислење:

Умен дечко си се гледа не ко останатите шо се обратни. Продолжи така.
П. С јаки сте само самодоверба да ви се врати.

Гледам по интернетов многу коментари има против Вујо,за мене тој секогаш ќе биде легенда на Вардар,има постигнато многу незаборавни моменти со нас,без разлика што функционира по застарени системи за кои не е самиот свесен дека им е поминато времето,сепак се во свое време.
Поради ова не сакав да се враќа Вујо,знаев дека ќе се растури тој однос што го имаше создадено со навивачите,не е свесен дека неможе да се носи со модерниот ракомет,уште кај нас навивачите се навикнаа на успеси,а со овој состав тешко дека ќе имавме некои големи резултати.

Ако е паметен сега ќе ја спушти топката,со изјави малку нека се испере и нека бега таму во Србија да си брка бизнисот додека не упропастил се што постигнал во ракометот.

Фала му за се и се надевам во иднина ќе продолжи прекрасната бајка помеѓу Вујо и Вардар,за мене секогаш ќе биде Вујо мајторе!
Види, треба да ни е јасно дека мнозинството од ликовите кои пишуваат против Вујо на социјалните мрежи го гледаат Вардар после 2017та. Па пола сала се чудеше зошто му се аплаудираше на Добривоје Марковиќ кога дојде прв пат во Скопје како ракометар на Загреб.
Факт е дека Вујо лошо ја тераше сезоната, ама тој човек има толку многу направено за Вардар, како ретко кој друг. И тоа не смее да му биде заборавено или избришано од резултатите оваа година. Кога ќе се оладат главите, да сум на место на Михо секако би му понудил некаква функција. Можеби некаков спортски директор или скаут за Балканот. Од претходно знаеме каков њух имаше за играчи.
Додека не видам дека потпишал Дејвис или Зорман, ќе стравувам дека на крајот ќе го добиеме Голужа. Ама ако тренер стане некој од првиве двајца, тоа ќе донесе двојна добивка за клубот. Прво и основно, секако дека ќе влијае на тоа да почнеме да играме модерен ракомет согласно новите светски текови. И второ, на европскиот трансфер пазар ќе му докажеме дека тука сепак не е сѐ во расуло. И ќе можеме полесно да привлечеме некое поголемо играчко име од светски рамки.

caneta i mitrata se realni likovi od makedonskiot rakomet :cool:
Ovaj Mitrata realno ne go znam ni jas :)
Cane Krstevski Caurot e legenda na makedonskiot rakomet...
Koga Veselin Vujovic bil avangarda na jugoslovenskiot rakomet i dva pati evropski prvak se pojavil nekojsi Pelister od Makedonija koj realno trebalo da im ja zemi titulata.
I taa arogancija i potcenuvanje kon Bitola ne se od vcera.
I ovoj Cane kako sto go dal gospod budala mu rekol na Vujo na mojata posledna utakmica ke ti go smenam licniot opis.
I taka se sluci za zal :)
Inace Cane Krstevski zaedno so Vanco Jovanovski golman na Pelister skopjanec, tatko na kosatkarot Dejan Jovanovski se treneri na reprezentacijata na Makedonija sto igra prv pat na evropsko vo Italija.
Cane Krstevski e prv trener na Lazarov, vo tie pobedi nad Flenzburg vo Bitola, i titulata od 1999 koga vo toj tim igraat Alusevski, R.Stojanovic, Mojsoski, Divi itn..
Znaci rakometot ne pocnal od 2010 navamu...
Duri se raduvame na skapi stranci i plukame na nasite legendi do togas ke bideme nacija bez istorija i tradicija...

A ti sto ocekuvase, deka psg sme so budzetot ? Segde e kriza pa taka i vo Vardar ...

caneta i mitrata se realni likovi od makedonskiot rakomet :cool:
Ovaj Mitrata realno ne go znam ni jas :)
Cane Krstevski Caurot e legenda na makedonskiot rakomet...
Koga Veselin Vujovic bil avangarda na jugoslovenskiot rakomet i dva pati evropski prvak se pojavil nekojsi Pelister od Makedonija koj realno trebalo da im ja zemi titulata.
I taa arogancija i potcenuvanje kon Bitola ne se od vcera.
I ovoj Cane kako sto go dal gospod budala mu rekol na Vujo na mojata posledna utakmica ke ti go smenam licniot opis.
I taka se sluci za zal :)
Inace Cane Krstevski zaedno so Vanco Jovanovski golman na Pelister skopjanec, tatko na kosatkarot Dejan Jovanovski se treneri na reprezentacijata na Makedonija sto igra prv pat na evropsko vo Italija.
Cane Krstevski e prv trener na Lazarov, vo tie pobedi nad Flenzburg vo Bitola, i titulata od 1999 koga vo toj tim igraat Alusevski, R.Stojanovic, Mojsoski, Divi itn..
Znaci rakometot ne pocnal od 2010 navamu...
Duri se raduvame na skapi stranci i plukame na nasite legendi do togas ke bideme nacija bez istorija i tradicija...
Уште една провинциска легенда , што се надградува секоја година со нови детали , се раскажува во долгите зимски ноќи покрај шпоретот на дрва , додека се чека ракометот да се врати дома !!!
Значи разберете : Лемго,парХетО, Цане и Митре,Мате навијачот и другите провинциски ликови се од 20 век, сега сме 2021 година ! Вие останавте некаде во минатото и уште таму си живеете , а богами и изгледа дека ви е убаво !

Уште една провинциска легенда , што се надградува секоја година со нови детали , се раскажува во долгите зимски ноќи покрај шпоретот на дрва , додека се чека ракометот да се врати дома !!!
Значи разберете : Лемго,парХетО, Цане и Митре,Мате навијачот и другите провинциски ликови се од 20 век, сега сме 2021 година ! Вие останавте некаде во минатото и уште таму си живеете , а богами и изгледа дека ви е убаво !
Хахаха ете го од толку комплекси опинокот ги учи гратските работи кој никако во таа вукојебината не можеле да бидат создадени туку купени само со пари. Ко шо го купуваа Мате да ви диригира на твојот втор клуб од младост или трет, за овај клуб шо пишуваш сега ти е 5-6ти омилен. Седи мадро и уживај во тоа шо го имаш.
Дали ми е убо да најубо ми е шо ве дупам (мајтапам) ... не физички тоа вас ви го оставам оти вие сте по гордоста.

Значи после полу сезона ќе има мала чистка во играчкиот кадар и ќе се донесат нови играчи.

Значи после полу сезона ќе има мала чистка во играчкиот кадар и ќе се донесат нови играчи.
Не знам и тоа колку е паметно и колку ќе има некој ефект.

Па кој брич си ти бе човече страшно...

Вчера против Охрид со Бутин или Вујо бевме на тренерската позиција ?

Мајтапот на страна ама ако не ви го дојдат Доне Кугла еве на ...
Ne e los za nasi uslovi mnogu potcenet trener e sega dali e za ovaj klub 1961 e dokazan ne znam ama e dobar vervaj me od nasite treneri e vo prvite tri sundovaki i aljisot ako se prvi rade stojanovic za mene e vtor a tret debeliot pa cetvrri tomce petroski pa jovic kako peti iako posle sundovski i aljusot site drugi se tuka nekade so kvalitet

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom