Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па последнава у домашно првенство Карапалевски го играше на лево крило, а на среден бек играше Крстевски.Čudno mi e što Vujo voopšto ne mu dava šansa na Karapalevski so ogled na izjavite deka ke im dava šansa na makedoncite. Zabeleškata mi e zašto voopšto ne mu dava eve bar da proba, ili pa tolku e razočaran od negovite možnosti pa voopšto ne pomisluva na takvo nešto. Komentarot mi e pred se deka sme skroz falični na centar pa da se probaat site možnosti koi se na raspolaganje.
samorakomet.mk
Ме изненади позитивно со твојов коментар.Čudno mi e što Vujo voopšto ne mu dava šansa na Karapalevski so ogled na izjavite deka ke im dava šansa na makedoncite. Zabeleškata mi e zašto voopšto ne mu dava eve bar da proba, ili pa tolku e razočaran od negovite možnosti pa voopšto ne pomisluva na takvo nešto. Komentarot mi e pred se deka sme skroz falični na centar pa da se probaat site možnosti koi se na raspolaganje.
Која минута да не знаеш ? Не го гледав натпреваров.Леее Столе голче..го фати голманов на спиење...од средина на терен гол му даде хахаха
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Одма на старт од второ,му ја фрли право од центарКоја минута да не знаеш ? Не го гледав натпреваров.

Одма на старт од второ,му ја фрли право од центар
Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Со тие на загревање?Борко у среда фаќа 15 топки)))))

samorakomet.mk