Фан клуб - РК Вардар

Точно, пробуручкај на нет ќе видиш кој идел а кој не идел по утакмици. Ако најдиш една слика кај шо сте на мак утакмица или куп во последните 10 год, повлекувам то шо сум пишал. А за загрев, по гревчина нема од вас, за со гајда жалење сте. Сватој шо ве тепат по улици и во "ваши" населби душманите ви се домаќини.

Точно, пробуручкај на нет ќе видиш кој идел а кој не идел по утакмици. Ако најдиш една слика кај шо сте на мак утакмица или куп во последните 10 год, повлекувам то шо сум пишал. А за загрев, по гревчина нема од вас, за со гајда жалење сте. Сватој шо ве тепат по улици и во "ваши" населби душманите ви се домаќини.
Па ти кажав каде може да најдеш се што те интересира, јак фактор ти, па да ти наоѓам слики... се што те интересира, можеш да најдеш на нет... збориш на Куп дека немал Вардар поддршка а немаш гледано Куп на Македонија со години.. затоа и не знаеш... иначе, што толку мерак имаш да следиш тема за Вардар ? :) еве не знам...

Еве една против вас, сезона 2016/17. Или сакаш слика од утакмица против Борец или Охрид?

Од пред таа сезона немам сликано, иако сум одел и на Кале, а поретко и во Расадник.

FB_IMG_1616578682500.jpg.

Еве една против вас, сезона 2016/17. Или сакаш слика од утакмица против Борец или Охрид?

Од пред таа сезона немам сликано, иако сум одел и на Кале, а ретко и во РасадникПрегледај го приврзокот 289173.
Зборам за навивачка група, не зборам за семкари. Не сме се разбрале. А и за обична публика, дечко школска екипа од Битола има повеќе публика од двократниот ев. шампион. Мене би ми било срам ваква слика да клам искрено. а @EdenZivotEdnaLjubov може до утре дa се смее и да бара слика кај шо имало комити на некоја утакмица десеттина години, нема да најде. Позз, се гледаме викендов

Од пред таа сезона немам сликано, иако сум одел и на Кале, а поретко и во Расадник.

Прегледај го приврзокот 289173.
Чисто да ги разјасниме работите, ова не е против нив, ова е против Еурофарм Работник па после паркетраите си попушија фузија јбг карма ис а бич;)

Па ти кажав каде може да најдеш се што те интересира, јак фактор ти, па да ти наоѓам слики... се што те интересира, можеш да најдеш на нет... збориш на Куп дека немал Вардар поддршка а немаш гледано Куп на Македонија со години.. затоа и не знаеш... иначе, што толку мерак имаш да следиш тема за Вардар ? :) еве не знам...
Мислам и премногу време му посветивме на небитен лик како момаков погоре. Ајде да се направи организација во врска со твојата идеја за после тренинг.
Автоматски споено мислење:

Чисто да ги разјасниме работите, ова не е против нив, ова е против Еурофарм Работник па после паркетраите си попушија фузија јбг карма ис а бич;)
Другар, дали они, дали Еурофарм Работник, дали Металург.. У тоа време иста боранија ни беше.. Со трета постава лабаво ги проаѓавме.

Нема договор Јотиќ со Лајпцих сеуште. А, и да си замине ќе си замине на лето, до крај на сезонава е наш играч. Се надевам и јас дека ќе игра со битолчани.

Против еурофарм ме плаши само да не влезат несериозно и потценувачки, па после да биде прекасно да се вратат. За нив ова е финале на лш, за нашиве играчи утакмица против но нејм противник и тоа е опасноста. Ако влеземе концентрирано, нема што да бараат аптекарите.

Вие на утакмица на македонско првенство или куп немате присуствувано една декада, па сега за со "еурофарм" на тренинг ќе оделе.... хаххахаха, како беше она вашето, некои за некои против

sme prisustvuvale protiv metalurg...

protiv vistinski klubovi koga bilo potrebno ne imalo, toa sto palister veke 20 godini e nebiten ili vtora ekipa kako sega si e vas problem. protiv eurokrem ako treba da sme tamu ke sme. toa sto vie se palite sega na eurokrem so starite dresovi na metalurg e mnogu fascinantno. do pred godina dve gi pcuevte za sega da navivate za niv. fenomen kakov sto nema na svetot ali ok e, od bt ste, a tamu veke odamna se iselija tie sto vredat. sto ostana e nekoja rek zombi daltonisticka mutacija sto ne razlikuva megu plavo i zeleno.

Нема договор Јотиќ со Лајпцих сеуште. А, и да си замине ќе си замине на лето, до крај на сезонава е наш играч. Се надевам и јас дека ќе игра со битолчани.

Стварта е што долго имал Ковид, а после тоа не можеш одма да тренираш. Сумњам дека ќе игра и во сабота ама да оставиме простор. Ако не ќе треба да се крстиме у рупите Теле и Диско и просекот Шеваљ ( без никаков дисреспект, само гледам реално).
Автоматски споено мислење:

Штета што сме осакатени на доста позиции, практички сме без лев и десен бек. Мене повеќе ме плаши нашава екипа отколку "паркет бојс". Да имавме нормално склопен ростер (нешто као што ќе имаме следната сезона) немаше воопшто да се поставува прашањето, туку ќе избришевме под со нив. Ако во сабота одиграме добра одбрана ќе победиме, мора само фокусот да биде на Периќ и Мандалиниќ. Ако се затворат, комплетно се мења играта на "паркето". Ќе видиме, ене ја сабота:). П.C. Најмногу ме плаши Стефчо и негоите "ширokо 3 и 4" тајм аути.

Последно уредено:
Ко ќе ми речи скопски гастарбајтер дека од Битола се иселиле сите шо вределе ми иди сам клоца да си манам. Ало бедотијо, то шо немаш ти капацитет да го сфатиш Еурофарм Пелистер кој клуб е, а притоа со миравци немаш проблем, немаш проблем со новиот субјект 1961 е тогаш кенгуре сувишно е со тебе да се разговара. Како комити дно од ракометни навивачи сте, ко публика бетер. Биле на најбитните утакмици, то кажва за вас дали на клубот шо навивате или на противникот се палите ко и сега. Ќе оделе на тренинг, а кутрите 10 години немат погледнато мак првенство и куп, па и сеха

selski, daj ne zamaraj. prvo i osnovno jas ne sum gastarbajter, toa so goranco moze da si zborite on si e privremen rabotnik u njemacka. vtoro jas ja zboram vistinata, ostanvte samo kurtoni u bt, ona sto malku vredese odmna e ili u sk ili aus, eu itn... vidi samo kakvi mizerni uslovi za zivot imate ebate bolnica kako treba nemate pa rakmetarite koga ke vi se povredat u SK na lecenje gi prakate. nema kadar, se isseli, nema uslovi, renovirate dveni mostovi od tursko vo 21 vek, imate sala sto ne ispolnuva nikakvi standardi, stadion so edna nova tribina edna sto se raspaga...Nemate eden shoping centar, kino ili bazen, da ne zborime za aerodrom.

ti be za praven subjekt ili za klub navivas? denes eurokrem ve zede za vtora ekipa, utre koga ke ve ukinat i gazdava koj i onaka poveke vo SK nego vo BT e ke ve spoi so metalurg i za niv li ke navivate? teski kopita ostanaa u bt zatoa imate problem da sfatite koja glupost e ova vaseto.

kaj nas sto i da se pravelo so subjektite ostanuval sekogas VARDAR. Klubot, boite, amblemot se e isto. Jas sfakam deka ste gomila daltonisti, ama valjda sfakas deka za nas boite se svetost. Vardar bil CRVEN i BEL vo gosti do pred 63ta... Crnata e dodadena radi zrtvite od zemjotresot i si nosi TEZINA. Toa sto vas si igraat kurot te zeleno te plavo utre moze rozevo si e vas problem.

ajde teraj si magareto tamu i ne se sekiraj za nas.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom