Хаос во сала, ама ајде не е за пред јавност хаха
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не си бил во милионски сали безобразен еденХаос во сала, ама ајде не е за пред јавност хаха
Нема поента на 3 месеци пред крај на сезона да го менуваат. Нема да биде тренер од другата година. Ама не е проблемот во него. Се наруши се. Ќе мора еден целосен ремонт да се удри.Ја не го сваќам Алушевски. На толку очајни резултати, игра, атмосфера , да немаш доблест бар да понудиш оставка треба да си стварно тенекија. Човеков после секој натрпревар вергла глупости ама никако да изговори дека поднесува оставка. Срамно е ова.
А гледам на лајв стримот од прес конференцијата беше уклучен и Вујо. Гарант чека Аљуш да спомне оставка и одма да пакува куферите.Ја не го сваќам Алушевски. На толку очајни резултати, игра, атмосфера , да немаш доблест бар да понудиш оставка треба да си стварно тенекија. Човеков после секој натрпревар вергла глупости ама никако да изговори дека поднесува оставка. Срамно е ова.
Абе ја сум убеден дека доаѓа овој во Јули.А гледам на лајв стримот од прес конференцијата беше уклучен и Вујо. Гарант чека Аљуш да спомне оставка и одма да пакува куферите.![]()
Kakov Vujo, neka si zemat trener od Spanija i neka gazat.Абе ја сум убеден дека доаѓа овој во Јули.
Од Киелце ги отфрлија шпекулациите за доаѓање на Додиќ кај нив, плус Додиќ е далеку од готов производ, ќе има уште 3-4 год калемејне за да можи да игра натпревари од лига на шампиони на високо ниво.Колкави се шансите да дојде Додиќ?
Дали е официјално потпишано со Киелце?
Се согласувам, ама мислам дека Михајло ќе го донесе.Kakov Vujo, neka si zemat trener od Spanija i neka gazat.
Balkancive ne mozat da se nosat so moderen rakomet.
Нема поента на 3 месеци пред крај на сезона да го менуваат. Нема да биде тренер од другата година. Ама не е проблемот во него. Се наруши се. Ќе мора еден целосен ремонт да се удри.
Верните навивачи на клубот, Комитите, штом не се побуниле до сега за нов тренер, значи Стевче им одговара. Друго е тоа што ние тука попуваме за негова смена.
Не знам, според мене промена на тренер може и да ја влоши атмосфера. Прво, кој гарантира дека ќе се донесе некој квалитетен? Второ, ќе дојде некој човек во наелектризирана атмосфера тука, кај што сите се веќе нервозни и разочарани од сезонава. Па може од емоции лесно да пукне нешто. Плус потенцијален конфликт на нов тренер во нова околина со староседелци. Деликатни се тие работи.Па мора да покажеме некои знаци дека ни е важно нешто да промениме за да имаме бар некакви шанси за титула. Ако продолжиме вака со него ќе ја изгубиме сигурно. Мора да се проба со нов тренер ако нишо други да се смени атмосфера, духот да се дигне пошо е паднат као македонско достоинство.