Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
?Скубе го забораивте,море хеj ))))))
Па Скубе се испичкара со Алонсо на утакмицата со Веспрем,т.е испичкарани се од претходно али на утакмицата со Веспрем кулминираше.Скубе на тајм-аут се фаќал за глава и викал "леле кај дојдов" а у второ сам излезе од игра,и нејќел да влезе.Послем утакмицата со Веспрем сакал дома да си оди.Вчера играше првите 5 минути.
Па Скубе се испичкара со Алонсо на утакмицата со Веспрем,т.е испичкарани се од претходно али на утакмицата со Веспрем кулминираше.Скубе на тајм-аут се фаќал за глава и викал "леле кај дојдов" а у второ сам излезе од игра,и нејќел да влезе.Послем утакмицата со Веспрем сакал дома да си оди.Вчера играше првите 5 минути.
Има муабет дека сакал да бега,т.е да се врати.
Прегледај го приврзокот 265364
Има многу такви сценарија.Само желбата на навивачите не е доволна.E ова е сценарио како од бајките)
на кој јазик е овадојсовте се шро можешевда се дојси
ЕурофармГорпишин не потпишал со Флензбург кој знае каде ќе заврши сега..
Se vide i vcera po gestikulaciite deka e daleku od zadovolen tamu. E sea ako se vrakja Vujo za trener, ne sum sig kolku Skube bi vlegol u kombinacija znaejki gi karakteriteПа Скубе се испичкара со Алонсо на утакмицата со Веспрем,т.е испичкарани се од претходно али на утакмицата со Веспрем кулминираше.Скубе на тајм-аут се фаќал за глава и викал "леле кај дојдов" а у второ сам излезе од игра,и нејќел да влезе.Послем утакмицата со Веспрем сакал дома да си оди.Вчера играше првите 5 минути.
Има муабет дека сакал да бега,т.е да се врати.
Прегледај го приврзокот 265364
Вујо е втора чак и трета опција.Прва опција е тренер со ЛШ освоенаSe vide i vcera po gestikulaciite deka e daleku od zadovolen tamu. E sea ako se vrakja Vujo za trener, ne sum sig kolku Skube bi vlegol u kombinacija znaejki gi karakterite![]()
И со Африканско искуство?Вујо е втора чак и трета опција.Прва опција е тренер со ЛШ освоена