Фан клуб - РК Вардар

3 dena... dovolno bese da razgledam statistiki itn i da zaklucam se toa. Da sfatam deka sme daleku nad vtorot skopski klub, metalurg a deka drugite vredi ni da se imenuvaat.

ti kolku vreme pratis?
А се сеќаваш утакмицата со Лемго,кога се крена паркето?

Браво секоја чес продолжи да читаш бајки
Ајде Зоране, просветли не. Кој е најголем ракометен клуб во моментов? Има поголем од Вардар? Пелистер ли е поголем, што имал некаков си успех пред 20 години? Се што имаше да се собере од титули Вардар го собра, а како што знам сеуште е на тронот од 2ри Јуни 2019.

И кога збориш со шампиони, викни погласно не ве слушаме, многу сте ниско паднати. :kuracc:

kuti... i so krenat parket i so 100 000 publika pak na kraj go ispusija... ama toa e luzeri bile luzeri ke ostanat.
Легендата вели дека некој сеуште го чекал Алилович да подпише ))))

Sekoja utkamica na Vardar si imal prilika da ja gledas na TV i si videl navivanjeto kakvo e a siguren sum i poznavas nekoj vasi bitolcanki sto doagaat da gledaat vistinski utakmici vo zivo vo sk. Vardar e golem klub, i vo BT prodava karti. ;)
Да сум имал, ама не сум ја гледал. Еднаш случајно гледав, освен 2 збора од фанови, ултрас навивање не слушнав и не видов. Т. е. видов, на местото од комити стоеше Мислешево ударно, па претпоставувам дека и ви водат навивање. Али како и да е, штом не одговоривте тогаш претпоставувам на ракомет(како комити) не сте оделе. Еве слика од утакмицата шо ја видов

Attachments

• FB_IMG_1592690028541.jpg
    FB_IMG_1592690028541.jpg
    63,1 KB · Прегледи: 63
Пелистер и немал некој успех во ЛШ (и Металург, а и Преспа Јафа Промет подобро котирале во ЛШ од нив). Финалето во Челенџ купот им е најголем успех (ете и полуфиналето со Лемго).
Споредбиве не се баш ок.

kaj i da e...

docek na aerodromot vo logovardi
Директ во Кравари стига.

Да сум имал, ама не сум ја гледал. Еднаш случајно гледав, освен 2 збора од фанови, ултрас навивање не слушнав и не видов. Т. е. видов, на местото од комити стоеше Мислешево ударно, па претпоставувам дека и ви водат навивање. Али како и да е, штом не одговоривте тогаш претпоставувам на ракомет(како комити) не сте оделе. Еве слика од утакмицата шо ја видов

abe toa ti e, vardar si e vardar i sekade vo svetoto cule i navivaat za nas. vo meksiko i klub krstija po skopski vardar, deckive od Mislesevo normalno ke navivaat za nas sigurno nema eurkrem da gi interesira...

za navivanje sekoj relevanten sto gledal ili doziveal kazal deka e najzezok teren vo evropa. pocni od ehf komentatorot pa do bukvalno sekoj igrac ili trener sto bil intervjuiran.

ti si u princip nebiten, nema sto da ti dokazuvame tebe

abe toa ti e, vardar si e vardar i sekade vo svetoto cule i navivaat za nas. vo meksiko i klub krstija po skopski vardar, deckive od Mislesevo normalno ke navivaat za nas sigurno nema eurkrem da gi interesira...

za navivanje sekoj relevanten sto gledal ili doziveal kazal deka e najzezok teren vo evropa. pocni od ehf komentatorot pa do bukvalno sekoj igrac ili trener sto bil intervjuiran.

ti si u princip nebiten, nema sto da ti dokazuvame tebe
Да, да... кој и да гостувал од сеха лигата во ск со дупнати ушни тапанчина бегал. Куманово од последното куп финале со металург уште се прераскажува атмосферата шо ја напрајвте. У принцип шо се нервираш, доволно е да кажиш да навиваме повели слики, или не навиваме. толку.

Да, да... кој и да гостувал од сеха лигата во ск со дупнати ушни тапанчина бегал. Куманово од последното куп финале со металург уште се прераскажува атмосферата шо ја напрајвте. У принцип шо се нервираш, доволно е да кажиш да навиваме повели слики, или не навиваме. толку.

pa se preraskazuva... seedno dali se toa nasi ili protivnicki igraci sekoj istoto go zbori... SKOPJE ZAKON atmosfera. zivoten hajlajt precekot za titula vo skopje. noviot golman sto probavte da go potpisete si kaza, ceka da ja oseti atmosferata.

za vas nikoj ne ni cul. nebitni ste.

Телвел е менге,бутер пер шенге!Обиџуко!
Ај сеа изгуби се,и не омеќај!

О Ремо сине мој:)) Зашо се брукаш вака бе, озбилно те прашувам? Ај да си ги дупиш децата од твојата навивачка група со бајки од пред 30 години можеш,( мада со поновите генерации и тоа тешко ви иде:)) ) , ама кај најде бе нас да ни продаваш муда за бубрези и тоа на наш Фан клуб.Цела Европа од ракометни експерти, тренери до најголеми ракометни ѕвезди јасно и гласно се има изјаснето за ракометната атмосфера во Скопје, пофалби од сите страни дека е најдобра ракометна атмосфера во свет, а и убаво ти кажаа иди на Youtube и погледај како се навива може ќе научиш нешто, а не само као клинец некој од инат ќе пукнеш ебате Ремото:)) Па уше имал каде да гледа ама не гледал. Па ондак не кењај зашо, како? Пак ќе кажам, ги разбирам вашите комплекси и нормално е да ги начукате со оглед на тоа што ние како клуб поставивме светски стандарди кои многу појаки ракометни гиганти нема да ги помирисаат, а не па вашето смешно клупче. Тое е единствената вистина од која не се бега, ние нудиме факти овде на форум за тоа кој е најтрофеен и во Македонија, за Европа не сакам ни да зборам, така да кога ќе имаш ти факти и аргументи јави се. До тогаш, исто као што му кажав и на другар ти Милошевски, работете на намалување на комплексите ( знам дека не е лесно, јебига сакавте да не снема, ама жал ми е батице ќе го цицате уште долго), фокусирајте се на вашето клупче, и борбата со Металург за второ место во Мак лига и секако некоја победа во Евро куп, и тоа е тоа. Позз

Вака ептен ме нервира кога некој до толку ќе сака да форсира и поради некое ривалство тотално да се игнорира што и како се случувало изминатите години во МК ракометот и како Вардар се разви во ЕВРОПСКИ бренд.

Прво го имаш ова, видео од ЕХФ, не е ставено на јутуб од некој рандом лик од Битола кој годиниве се палел на успехот на Вардар

Дали Комити оделе на Рк Вардар и какво име имаат во ракометниот свет говори ова видео со Вујо(иако е малце постаро)

Комити со 3 блока во Борис

Комити во Јане Сандански

Прашај низ Битола за атмосферата во Јане, еве на пример да дојдеше Алиловиќ сигурно на ШС ќе ви раскажуваше уз кафе од прва рака

Комити повторно видени во Јане Сандански, чудно, се збореше дека не одат таму

Се останувало и по саат ипол после утакмица во сала и се враќале момците од соблекувална и се стварала таква хемија за да се стигне до таму каде што е Вардар сега, затоа играчите играа без пари година ипол, затоа Милосављев после само една година помината во Вардар се дупна од плачење кога си одеше и затоа Штербик во секое интервју плаче по Вардар...

Еве ти спектакл на отварање на нова сала(се надевам ќе дочекате)

Комити пак

Пред 1 година

Пречек после Хамбург на аеродром

Втор дел

Првиот пат

Вториот пат
Намерно стаив видео од саат ипол од Арена, се надевам ќе го изгледаш и ќе разбереш каков бренд е Вардар.

Спонтано

И за крај секогаш ќе останат видеата HC VARDAR Road to glory/Cologne додека за Пелистер, моментално нема ништо, едино можда Road to krevanje na parketot ама па така ништо не ми најде...

1592736566682.png

zz

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom