Да сум имал, ама не сум ја гледал. Еднаш случајно гледав, освен 2 збора од фанови, ултрас навивање не слушнав и не видов. Т. е. видов, на местото од комити стоеше Мислешево ударно, па претпоставувам дека и ви водат навивање. Али како и да е, штом не одговоривте тогаш претпоставувам на ракомет(како комити) не сте оделе. Еве слика од утакмицата шо ја видов
Вака ептен ме нервира кога некој до толку ќе сака да форсира и поради некое ривалство тотално да се игнорира што и како се случувало изминатите години во МК ракометот и како Вардар се разви во ЕВРОПСКИ бренд.
Прво го имаш ова, видео од ЕХФ, не е ставено на јутуб од некој рандом лик од Битола кој годиниве се палел на успехот на Вардар
Дали Комити оделе на Рк Вардар и какво име имаат во ракометниот свет говори ова видео со Вујо(иако е малце постаро)
Комити со 3 блока во Борис
Комити во Јане Сандански
Прашај низ Битола за атмосферата во Јане, еве на пример да дојдеше Алиловиќ сигурно на ШС ќе ви раскажуваше уз кафе од прва рака
Комити повторно видени во Јане Сандански, чудно, се збореше дека не одат таму
Се останувало и по саат ипол после утакмица во сала и се враќале момците од соблекувална и се стварала таква хемија за да се стигне до таму каде што е Вардар сега, затоа играчите играа без пари година ипол, затоа Милосављев после само една година помината во Вардар се дупна од плачење кога си одеше и затоа Штербик во секое интервју плаче по Вардар...
Еве ти спектакл на отварање на нова сала(се надевам ќе дочекате)
Комити пак
Пред 1 година
Пречек после Хамбург на аеродром