Фан клуб - РК Вардар

Официјално Криштопанс во Фуксе до крај на сезона. Имаат на фб објавено Германците.

Официјално Криштопанс во Фуксе до крај на сезона. Имаат на фб објавено Германците.
Пишува дека трансферот ќе се реализира веднаш.

Самсоненко е крив за се. Ако немаш пари, не прави циркуси. Мислам дека што им е иритантно на играчиве е што ги лаже. Ќе се среди до тој датум, па нема ништо. Па пак исто и више пука филм.

Нема ни минимален простор да се дискутира дали ракометарите се криви или не? На некого вака од фотеља може изјавите на ракометарите му изгледаат во најмала рака иритантни, ама ова е најреалното сценарио, и као што веќе спомнаа тоа требаше и да се деси порано. Оваков циркус од почетокот на сезоната до сега воопшто не ни беше потребен. Едноставно ако Самс знаеше дека нема поддршка од овие на власт, и дека воопшто нема да ја добие мораше да се реши на ваков потег порано, и да се напраат некои комбинации со Михајло па во најмала рука да бидеме на нивото од претходно. Ова што го гледаме од почеток на сезона е криминал. Од дешавката со Писонеро благодарение на кого одржавме некои шанси за пласман у 1/8 финале, па се до сега кога сме клуб за штимање на гол разлика на противникот. Нека излесе Самсоненко како муж, исто како коа го презема клубот и нека пресече више. Да знаеме на што сме конечно, и да си тераме понатака.

Не може да пресече бидејќи ќе го шутнат од државава како топка. Не смее ништо да каже дур не дојде другата партија дпне на власт.
Автоматски споено мислење:

Пишува дека трансферот ќе се реализира веднаш.

Самсоненко е крив за се. Ако немаш пари, не прави циркуси. Мислам дека што им е иритантно на играчиве е што ги лаже. Ќе се среди до тој датум, па нема ништо. Па пак исто и више пука филм.

За ништо не е крив Самсоненко. Крива е владата.
Автоматски споено мислење:

Ќе видите сега како Пелистер и Металург ќе ојачаат. А можно е и Слога Југомагнат и Шкендија да си направат ракометен клуб.

Калифа Гедбан се договорил со Адемар Леон за да премине на лето, пред почетокот на следната сезона. Не се објавени детали од договорот, но шпанските медиуми велат доаѓа за да добие поголема минутажа од онаа што ја има во Вардар.

Колку и да е тоа легитимна причина, главната е очигледна веќе некое време - тешката финансиска состојба во Вардар.

Дај бе банирајте го овој Марик веќе

Зошто да ме банираат?
Образложи.
Мене ниедно твое мислење не ми се допаѓа бидејќи не знаеш ни да ги објасниш и напишеш како што треба. Ама видиш, јас не се замарам со такви како тебе и тие што ми се смееле на постот.
Ти сигурно и во приватниот живот си им небитен на луѓето околу тебе како и тука на форумов.

Убаво си кажав мое реално мислење, ако не го прифаќаш, не го ни дочитувај.

Нишо, ќе се потпираме на тоа што имаме. Карапалевски место Атман, Кизиќ прв голман нека биде до крај на сезона, Толедо десен. Ако не запалат и останативе па со младинци да треба да доигруваме.

Veke se desava nema sto da se desi,greota za rakometot u drzavava.I togas Metalurg koga se raspagase i sega.Jebem ti politika i drzava

• Ми се допаѓа
Reactions: MSE

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom