жал ми е за тебе ако не си сфатил до сега
Sent from my iPhone using Tapatalk
Јас сум сфатил, ама изгледа ти не.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
жал ми е за тебе ако не си сфатил до сега
Sent from my iPhone using Tapatalk
Па далеку од тоа дека Самсаменко е крив,власта е крива едноставноНека пукне еднаш бомбата и нека кажат кој е главниот виновник, а не Самсоненко, кој да не беше тој, немаше да биде ни овакпв Вардар.
Па далеку од тоа дека Самсаменко е крив,власта е крива едноставно
Ја мислам повекје кје изгубиме немаме лев бек ,дисингер е повреден ,имаме нов тренер што додека го среди Вардар како што треба може и касно да биде,плус со проблемиве што викаат Самсаменко последна сезона у рк и фк вардар му е уште толку сигурно вознемирува играчите преголеми долгови кон сите играчи но се надевам кје остават срце и кје покажат кога и е најтешко дека можат ,конечно Толедо кје го гледаме деби настап па баш он може да е клучен играч оваа сезона со Стоилов,Криштопанс,Калараш и други..Па нели Самсоненко се жали дека вмровци, блиски со Грујо пробуваат да му ги земат објектите.
Ама ај доста со политика. Играме со Кил за 3 сати. Дај да видиме кај сме. Ја типувам пораз од 6-7 гола за нас![]()
за жал..Да, но сите во Вардар молчат за тоа.
Кога веќе ќе се растури клубот ќе почнат да зборат, ама ќе биде касно.
Говорот на Стево на тајм аут.
Како се викаше ти? Сергеј
Немаме толку лоша игра во напад (три зицери промашивме со кои ќе имавме егал), ама одбраната мизерна. Тука требаат добар дефанзивец (Абутовиќ), добар голман (било кој) и среден бек (Карачиќ), бидејќи Атман е дупе.
Автоматски споено мислење:
Подобро Диви да го вратеа до крај на сезона, повеќе топки ќе фатеше. Топка не може да фати, без разлика каква е одбраната, една ќе те погоди по грешка да го ебам...
Арена 3.Каде гледаш???