Фан клуб - РК Вардар

Интервју со Кугис. Делува ко да е под многу притисок во Вардар, како да не се снаоѓа баш нај-нај, и како да има перцепција дека Периќ бара премногу од него и Гедбан.

Јас чув муабет пред некои 10 дена дека Вардар ќе згасне на крај на сезонава. Ама пошто више толку пати се збори тоа, човек не знае што да верува.

Жалосно е ова. Нејќам да вртам на политики, ама знаев дека нема да има никаква помош од актуелниве копачи на власт ( копачи се и другите). Го мразат најголемиот Македонски бренд па тоа ти е. Не знам што да кажам, толку да не може бар да се потсреди ситуацијава у клубот кој е најголем Македонски амбасадор, а се вртат милиони и разноразни криминали и сопствени интереси. Тоа е што е, ќе видиме како ќе се одвива ситуацијата понатака, али по изјавава на Тимур не е добро. А и ангажманот на Алушевски е потврда на сето тоа.

Тоа што го ангажираат Алушевски и летните засилувања води на тоа дека толку сме со можности.

Ete go i Dibirov so izjava zalno e nikoj da ne mrdne so prst za klubot koj ni donese tolku radosti

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

И мене ми се чини дека одиме ол ин за вмро :D Штом Алушот го ставија за тренер, тоа доволно говори. Он беше партиски позициониран во Пелистер претходно, со смена на власт го тргнаа. Мислам дека и некој кандидат од ГРОМ беше на некои избори.

И мене ми се чини дека одиме ол ин за вмро :D Штом Алушот го ставија за тренер, тоа доволно говори. Он беше партиски позициониран во Пелистер претходно, со смена на власт го тргнаа. Мислам дека и некој кандидат од ГРОМ беше на некои избори.
И Борко ќе дое за спортски директор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom