Фан клуб - РК Вардар

Ко и све досега шо не се оствари.

Небитно, не ни знам кај кур игра овој и шо кур може да придонесе на тимов ама едно знам дека Алушевски е 100 чекори назад доколку планираат да го ангажираат.

Небитно, не ни знам кај кур игра овој и шо кур може да придонесе на тимов ама едно знам дека Алушевски е 100 чекори назад доколку планираат да го ангажираат.
Далеку е од квалитет што може да го дигне Вардар ама изгледа колку пари толку музика.

Sent from my SLA-L22 using Tapatalk

Можеби е шега тоа со Алушевски

Сомнително ми е тоа со Алушевски. Не разбирам зошто би го ставиле него.

Затоа што ниту еден нормален не би се нафатил после циркузот со Писонеро.....
Mnogu gadno ispadna za nas toa so go izgubivme Parondo, mnogu malce znacenje mu se dade na toj lik a spored mene moze da e i na isto ramniste so Raul.

Mnogu gadno ispadna za nas toa so go izgubivme Parondo, mnogu malce znacenje mu se dade na toj lik a spored mene moze da e i na isto ramniste so Raul.
според Криштопанс,Игор,Тим, и други многу боље од Раул!
Автоматски споено мислење:

иначе Парондо ја одбил Барса ради Египет ... сеа може само да предпоставуваме која сума ја заработува таму)))

Абе може и овој Писонеро ќе беше добар, не му се даде шанса.

Парондо дојде на препорака на Раул. Исто и со Писонеро. Писонеро во едно интервју рече дека една од две причини поради која дошол во Вардар била што за него лобирал Раул.

А, Ствече, нема никакви резултати зад него. Една добра полусезона со Пелистер таму што имаше и тоа. Еурофарм, можеше многу повеќе, потфрли и во ЛШ и во СЕХА. Зошто би земале таков стратег кај нас? Може си е квалитетен човекот, но, недокажан е. Ај, тоа што играше порано во Вардар, иако ја секогаш сум мислел дека е добар, но, преценет играч.

Последно уредено:
Македонски играчи,what?
Автоматски споено мислење:

Абе од публика да се земат играчи недозволиво е да губиш 20 разлика макар било и скроз небитно натпреварување.
не се од публика другар,овие ни се талентите
..... :cenzura::notworthy::(:tapp::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Играчи не се прават цела сезона да ги држиш двајца-тројца на клупа и после во последна утакмица да ги пуштиш да играат 60мин со играчи што дотогаш сеха на тв само гледале. Друго е постепено по еден двајца да ги ставаат на терен со поискусниве а друго е вака. Незнам што очекувавте и што не ви е јасно тука, ама Македонски синдром само да се плука по своето.

Очекувано е да изгубат со тим од Вардар Јуниор, ама фалеше жар. Децава беа незаинтересирани. Тој Кукуловски го бива, се трудеше и голови даваше и додаваше. Убаво рече спикерот нивен, така се бранат боите на клубот. Мораа поангажирано и поборбено да играат. Кога ти се дава шанса, се користи до максимум. Ете на тој од Норвешка Блонз му дадоа против Чиле шанса и беше "man of the match" на прошлото светско.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom