- Член од
- 28 јануари 2018
- Мислења
- 1.925
- Поени од реакции
- 8.564
Сум го гледал тој Семенов ама мислам дека ова му е плафонот,тешко дека може да игра во некој поголем клуб.Да се цитирам самиот себе си еднаш. Вчера во мечот Кокс - Савехоф имаше шут 6/6 и 2 асистенции за гол ( имаше можеби и уште некоја асистенција , не ја следев утакмицата 100% фокусиран а, статистиките на ЕХФ се мизерија, нека се угледаат малку на СЕХА). Баш ме интересира како ќе ги одигра другите мечеви, вреди да се следи дечково и доколку некој од управа чита да се размисли за носење во Вардар.![]()
Реално има многу ракометари подобри од него што може да се соберат во Вардар.
На пример јас веднаш би тргнал по Лазар Кукич од Ла Риоха,Србин е тоа може да биде предност плус млад 23 години има.
На многу натпревари сум го гледал,играше и на светсково за Србија,јак дечко нема некои предиспозиции ама борбен е премногу,јак на дуел,мислам дека би се вклопил во Вардар пошто го има тоа срце(муда) не се плаши воопшто да предземе одговорност,игра без страв и дрско.
На неколку интервјуа што сум го слушал ми изгледа океј дечко плус не е некоја ѕвезда умислена,исфорсиран некој,во Партизан играше со години за џабе,слична им беше ситуација како во Вардар.
Во генерацијата е со Милосављев,Илич,Радивојевич,Марсенич итн сите од таа школа добро се снајдоа во големи клубови.
Мислам дека не би барал некоја голема плата,а сигурен сум дека ќе гине на терен.