- Член од
- 31 јануари 2014
- Мислења
- 417
- Поени од реакции
- 1.271
Да почекаме со комбинаторикиве до среда, да не му се случи Нант на Фленсбург среде Фленс Арена. Не дека и од нив треба да се плашиме, ама бар да знаеме кого да анализираме на форумов 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Па, зима плата човекот. Мора да влезе некогаш.Но и Парондо е крив што го става во игра.
Слика и прилика на нашето општествоПа, зима плата човекот. Мора да влезе некогаш.
Па, зима плата човекот. Мора да влезе некогаш.

Ги гледам моментално Динамо - Спортинг и стварно ми е криво што не го тепавме Веспрем па макар и нерешено да завршеше... Ќе вкрстевме со некој од овие пацери, покма немаат од ракомет, милијарда технички грешки..
И ја се согласувам дека Скубе е паднат последниве неколку натпревари. Никаква концентрација, нешто нервозен цело време, куп лоши додавања. Не треба да има толкава минутажа. Најверојатно сеа кога ќе се вратат Горбок и Борозан, ќе има повеќе ротација на центарелн, зошто Игор нема да игра лев бек.Parondo preteruva so toa kolku ja vrti igrata okolu Skube.
Ovoj stvarno znae da izvadi ala Balic poteg ama deckoto vo mnogu situacii zaborava deka e hendikepitan so visina.
Deckoto podava prema Kristopns kako ovoj da e negova visina. Podava prema piker kako da igra protiv Tinex Prolet.
Навивам за Мотор, сметам дека се противник кој ни одговара далеку повеќе.